Sizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
Vodafone kullandım türk telekom kullandım ama neden se en iyisi superoline ozellikle remote baglantıda superonline iyi diğerleri hep kopuyor evden calısıyorum superonline seviyorum
Bu zamana kadar 3 servis sağlayıcı kullandım en berbatları Türk Telekom oldu, üniversitede oturduğum yerin altyapısı superonline fiber destekliyordu çok memnun kalmıştım, şuan kendi evimde millenicom kullanıyorum bunun da müşteri temsilcisi yok ama gayet hızlı çalışıyorlar bana öyle geldi. Totalde eğer altyapın destekliyorsa tabii ki Türknet derim ama 16-50mbps arası bişey bakıyorsan Türk Telekom dışında her şey olabilir.
10+ yılı aşkın süre Türktelekom kullandım 6 aya yakın süredir de türknetteyim şu an 79 mbps hız alıyorum türktelekom 35'den yukarısını veremiyordu bir de üstüne çok daha fazla ücret ödüyorduk türknet > ttelekom
ADSL ve VDSL tarafında kesinlikle Süperonline çünkü aradığınızda sorununuzla ilgilenecek muhattap buluyorsunuz ve talep ettiğiniz hızdan fazlasını sağlıyorlar, indirme tarafında da öyle kesinlikle. TT gibi servis sağlayıcılar arıza kaydı oluşturuyorum deyip geçmiyorlar.
Sizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
Hocam tek geçerim Türknet ben yaklaşık 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ama sorun yaşanlar çözüm bulmakta zorlanıyor çünkü müşteri hizmetleri çok iyi çalışmadığı söyleniyor. Ben sorunsuz kullandım müşteri hizmetlik bi durum olmadı.
türknet kullanıyorum internetimiz gitti evde bi ara teknik servis 4 5 gün boyunca gelicez diyip gelmediler ondan sonra vodafoneye geçtim 3 4 aydır vodafone kullanıyorum gayet memnunum sadece ara sıra internet bağlantısı olduğu halde yokmuş gibi gözüküyor onu anlayamadım
Bu konu altyapına bağlı olarak değişiyor bizim buraya türknetin gigafiber olayı geldi ve 1000e 1000 internet verebiliyorlar 6 sokak ötedeki arkadaşıma 100 e 8 verebiliyorlar tamamen altyapın hangi sağlayıcıda varsa ona bakman lazım