Sizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en iyisi şuan ankara için vodafone nerdeyse heryere 500 lük internet sağlıyor
ancak türkiyede türk net fiyat performans olarak bence

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bölgede alt yapıyok mecburen telekom kullanıyorum digerleri nasıl onu bilmiyorum ki yorum yapsam

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
Vodafone kullandım türk telekom kullandım ama neden se en iyisi superoline ozellikle remote baglantıda superonline iyi diğerleri hep kopuyor evden calısıyorum superonline seviyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oturdugumuz yetde internet altyapısı yok o yüzden 400 gb süperbox kullanıyoruz internet çok yavaş

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bu zamana kadar 3 servis sağlayıcı kullandım en berbatları Türk Telekom oldu, üniversitede oturduğum yerin altyapısı superonline fiber destekliyordu çok memnun kalmıştım, şuan kendi evimde millenicom kullanıyorum bunun da müşteri temsilcisi yok ama gayet hızlı çalışıyorlar bana öyle geldi. Totalde eğer altyapın destekliyorsa tabii ki Türknet derim ama 16-50mbps arası bişey bakıyorsan Türk Telekom dışında her şey olabilir.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
10+ yılı aşkın süre Türktelekom kullandım 6 aya yakın süredir de türknetteyim şu an 79 mbps hız alıyorum türktelekom 35'den yukarısını veremiyordu bir de üstüne çok daha fazla ücret ödüyorduk türknet > ttelekom

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ADSL ve VDSL tarafında kesinlikle Süperonline çünkü aradığınızda sorununuzla ilgilenecek muhattap buluyorsunuz ve talep ettiğiniz hızdan fazlasını sağlıyorlar, indirme tarafında da öyle kesinlikle. TT gibi servis sağlayıcılar arıza kaydı oluşturuyorum deyip geçmiyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
Türknet çünkü 100mbps+ verebilen tek firma

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Türktelekom altyapısı var, diğerleri onun altyapısını kullanıyor, fiyatlara bakmak lazım.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Biraz daha cebe dönük olarak süperonline derim ama kalite olarak tabi türkneti kimse geçemez

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam tek geçerim Türknet ben yaklaşık 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ama sorun yaşanlar çözüm bulmakta zorlanıyor çünkü müşteri hizmetleri çok iyi çalışmadığı söyleniyor. Ben sorunsuz kullandım müşteri hizmetlik bi durum olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben millenicom kullanıyorum pek bilindik değil ama bayağı sağlam

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Türknet hocam, telefonda direk destek verenler de zaten işinizi çözmüyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Türk telekom ben kullanıyorum iyi bence sabit ping artışı felan olmuyor oyunlarda.

Sadece Ezpubgm İçin Geldim
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
türk telekom arada sorun oluyo ama yapacak bişi yok .d 10 ms alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Türk net bence en kralı hem ucuz hem çok hızlı tavsiyemdir

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
türknet kullanıyorum internetimiz gitti evde bi ara teknik servis 4 5 gün boyunca gelicez diyip gelmediler ondan sonra vodafoneye geçtim 3 4 aydır vodafone kullanıyorum gayet memnunum sadece ara sıra internet bağlantısı olduğu halde yokmuş gibi gözüküyor onu anlayamadım

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu konu altyapına bağlı olarak değişiyor bizim buraya türknetin gigafiber olayı geldi ve 1000e 1000 internet verebiliyorlar 6 sokak ötedeki arkadaşıma 100 e 8 verebiliyorlar tamamen altyapın hangi sağlayıcıda varsa ona bakman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...