Sizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valla türknet tek geçer , şahsen benim orda 100 mb alt yapı desteklemiyo bile ama , taahütsüz kullananlar şanslı

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
valla hocam türk telekom kulanıyorum 35mbps oyunlarda lolde valoda ping 10 15 arası hiç gitme veya sorun olmuyor birde aradıgında karşında muhattap bulabiliyorsun ekipler bi sorun olunca direk geliyor

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende türktelekom altyapısı ile netspeed kullanıyorum. Gayet başarılılar aradığnıda direkt açıp yardımcı oluyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hepsi birbirinden kötü bence ama türk telekom diğerlerine nazaran biraz daha az kötü

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
turkcell superonline kullanıyorum bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım müşteri hizmetlerine 15sn içinde bağlanıyorsun 2dkda sorunu çözüyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tabii ki Türknet. Türk telekom illetinden kurtardığı için Türknet servis sağlayıcıma teşekkür ediyorum. :D

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
turktelekom gayet iyi şuan benim için yeterli diyebilirim ping sorunu vb olmuyor.

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Türk Telekom diğerelerine göre daha iyi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Türkiye nin en iyi internet sağlayıcısı yok bana göre. Bulunduğun bölgeye göre değişiyor herşey bir genelleme yapılması saçma olur bu konu hakkında. Şöyle söyleyeyim ben Ankara Eryaman da oturur iken Türknetim vardı çok iyiydi, Altındağ a taşındım işten dolayı ama rezalet oldu aynı internetim alt yapısal sorunlardan. Superonline fiber vardı ona geçtim şu an çok iyi. Dediğim gibi bölgesel olarak değişiyor herşey

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Altyapım olsa direk turknete geçerdim fakat alt yapım yok :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
TürkNet F/P alt yapı olmayan yerlerde hepsi berbat bence

Üye
4 HİZMET YILI
bulunduğun bölgedeki alt yapına göre değişir türknet 1gbt internet sağladı yerler ve 100tl ye 100mb verdiği yerler var ayrıca kablonet de güzel bi servis sağlayıcısı.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Altyapı , sağlam modem ve fiber kablo varsa türknet

Benim kablom bakır kablo modem adsl 16 mbps bana yeter diyorsan türktelekom bunun için birebir
ve de insanı gerçekten değerli hissettiriyor bunu hissedebiliyorsun gerçekten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...