altyapın fiber yada gponsa pek önemi kalmıyor zaten mbps ninTurk telekom 35mbps kullanıyorum oyunlarda sıkıntı yaratmıyor valoda 8 10 arası sabit ping alıyorum arada 50 lere çıkıp geri iniyor ama çokda sorun yaratmıyor
kaç ping ortalama birde altyapın neTürk Telekom Alt Yapısını Kullanan KabloNet Firmasını Kullanıyorum Ben. Eğer Yayıncı falan değilsen Deneyebilirsin. Televizyonda Var İçinde
hangi oyunda sorduğuna bağlı. valorantta soruyorsan tr de 24 alıyorum. antalyada yaşadığım için istanbul serveri uzak olduğundan. speet testte 92 93 arası mbps alıyorum. (paket 100lük)altyapın fiber yada gponsa pek önemi kalmıyor zaten mbps nin
Post automatically merged:
kaç ping ortalama birde altyapın ne
düşük mbps almanı sağlayacak birsürü etken var. sana gelen kablo, kutuya uzaklığın vs vs aldığın paket kaçlık ?Türk telekom süperonline kullanıyorum 2-3 mbps nadiren 4 oluyor pingde CS:GO: 70-80-90 LOL:90-100 VALORANT:100-120
Evet modeme uzakta kalıyor benim oda aldığım paketi hatırlayamıyorum bakmam lazım knk yanlış yazmıyım sa ama şuan ping ve mbps bu şekilde birde steamden indirince oyun fln daha yüksek oluyor mbpsdüşük mbps almanı sağlayacak birsürü etken var. sana gelen kablo, kutuya uzaklığın vs vs aldığın paket kaçlık ?
o zaman dsl altyapı kullanıyorsun ben mcbü içindeki toki binalarında oturuyorum gpon altyapı var (ilk ünilerden başlandı ) 9 ping alıyorum valodahangi oyunda sorduğuna bağlı. valorantta soruyorsan tr de 24 alıyorum. antalyada yaşadığım için istanbul serveri uzak olduğundan. speet testte 92 93 arası mbps alıyorum. (paket 100lük)