Onaylı Üye
Turknet
TÜRKTELEKOM KULLANIYORUM AMA TAHADÜTÜM BİTTİKTEN SONRA TÜRKNETE GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUMSizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
türknet kullanıyorum adamlar 100 tl ye fiber bağladılar eskiden türktelekom kullanırdım valla rezillik bir dha asla kullanmamSizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
türknet>all hocam ama tabiki altyapıdan altyapıya değişirSizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?