Sizce Tutar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Üniversiteye hazırlananlar için de yapabilirsin aslında daha çok tutabilir. Metrobüsteyken canı sıkıldığında ya da otobüste falan açıp 10 15 soru çözebilir. Bence her testi 10 soru yapmalısın. Güncel sorular var ösym'nin sorularını almaya özen göstermelisin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dostum tutar kesinlikle fikrini destekliyorum sonuna kadar devam et

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
instagram da reklam verirsen tutar kankam

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Fikir güzel, ancak pazarlayamadıktan sonra bence tutmaz. Bir miktar butce ayirip instagrama reels olarak reklam verebilirsin. Instagramda vs ders ile ilgili icerikler ureten yuksek takipcili kisilere reklam verebilirsin para ile. Bitane instagram hesabı açıp orada ıcerik üretip insanlari cekebilirain. Insta sayfasini ilk basta icerik ureterek buyutebildiğin kadar buyutmeye calis. Önerim uygulamanı mizahi bir biçimde reels videoları ile paylasman güzel olur. Sayfan büyüyünce illa uygulamanı indirenler olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
rakip cok uygulama var sosyal medyada anca " Türk yapımı" fln filan diye ünlü edebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Tutar bence insanlar girer böyle şeylere arayüzü biraz değistir bence ama benim fikrimce kötü gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence tutar çünkü insanların böyle şeylere ihtiyacı var ve güzel bir arayüz anlaşılabilir şekilde insanlar kolayca kullanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...