Ben çalışmıştım tütüncüde bi ara kötü zamanlardabir ara maddi anlamda kötü durumdaydım (uzun yıllar önce) tütün başlamak zorunda kaldım. eğer tütün içecekseniz bu maddi kaygıdandır. ozaman hazır satılan sarmaları almayın evde kendiniz makinasıyla doldurun. hazır satılanlar adi tütün oluyor en iyi ihtimalle adi tütün ile iyi diye satılan tütünün karışımı oluyor. zaten içerken anlarsınız. birinci dal iyi geliyor sonraki içtiğin boğaz yakıyor. açık tütün eğer tanıdık ve güvendik değilse almayın. onda da karıştırma yapıyor satıcı. en sağlamı bandrollü kapalı paket alıp sarmak
tekel tütünü bandrollü benim en güvendiğim onlardı yaBen çalışmıştım tütüncüde bi ara kötü zamanlarda. Hazır paketlere o kadar iğrenç şeyler koyuyorlar ki sakat kalman hiç şaşırtmaz.
Güzel açıklamışsın ama o hakiki orjinal adıyaman tütünüde bulmak kolay değil yerine gidip almak lazım ve dediğin gibi doyurucu gerçekten bir tane sarıp içiyorsun 1 saat en fazla aklına sigara gelmiyorDokme tekel olarak gecen islenmis tutunler tamamen zehirdir ve sigaradan 2 kat daha zararlidir icinde ne halt oldugu belli degil. Ancak saf katkisiz Adıyaman ve celikhan tutunleri sigaradan daha az zararlidir ve doyurucudur bir basladinmi sigarada neymis dersin.
en iyisi içmemek ama benim tercihim sigaradan yanaBeyler ben tütün içiyorum hem ucuz olmasından hemde nedense tütün bana daha hafif daha rahat geliyor ve çoğu tütün içen akrabalarım ve arkadaşlarım normal sigara içenlere göre daha iyi olduğunu belirtiyor aranızda bilgili biri varsa danışalım