Sizce tütün mü sigara mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kanka tabikiş zararlı ama malsef altın değerine cıakrdıkları için bu şerefsizler fiyatları mecburen düştük tütüne

Üye
4 HİZMET YILI
bir ara maddi anlamda kötü durumdaydım (uzun yıllar önce) tütün başlamak zorunda kaldım. eğer tütün içecekseniz bu maddi kaygıdandır. ozaman hazır satılan sarmaları almayın evde kendiniz makinasıyla doldurun. hazır satılanlar adi tütün oluyor en iyi ihtimalle adi tütün ile iyi diye satılan tütünün karışımı oluyor. zaten içerken anlarsınız. birinci dal iyi geliyor sonraki içtiğin boğaz yakıyor. açık tütün eğer tanıdık ve güvendik değilse almayın. onda da karıştırma yapıyor satıcı. en sağlamı bandrollü kapalı paket alıp sarmak
Ben çalışmıştım tütüncüde bi ara kötü zamanlarda :D. Hazır paketlere o kadar iğrenç şeyler koyuyorlar ki sakat kalman hiç şaşırtmaz.

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Tütün ekonomik fakat ciğerleri bitiriyor

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
son zamlardan sonra kesinlikle tütün ve tütünde sizde oluyormu bilmiyorum ben 1 tane sarma tütün içince 1 saat sigara içme isteği gelmiyor hiç normal sigarada öyle değil ama 30dk bir yakıyordum

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dokme tekel olarak gecen islenmis tutunler tamamen zehirdir ve sigaradan 2 kat daha zararlidir icinde ne halt oldugu belli degil. Ancak saf katkisiz Adıyaman ve celikhan tutunleri sigaradan daha az zararlidir ve doyurucudur bir basladinmi sigarada neymis dersin.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Dokme tekel olarak gecen islenmis tutunler tamamen zehirdir ve sigaradan 2 kat daha zararlidir icinde ne halt oldugu belli degil. Ancak saf katkisiz Adıyaman ve celikhan tutunleri sigaradan daha az zararlidir ve doyurucudur bir basladinmi sigarada neymis dersin.
Güzel açıklamışsın ama o hakiki orjinal adıyaman tütünüde bulmak kolay değil yerine gidip almak lazım ve dediğin gibi doyurucu gerçekten bir tane sarıp içiyorsun 1 saat en fazla aklına sigara gelmiyor

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Başlamamışsan 2 sinide tavsiye etmem ama tütün daha ekonomiktir sigaraya göre

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
2 Side birbirinden beter. Elinizden geliyorsa bırakmayı deneyin.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
her sigaraya zam gelince tütüne başlıcam deyip sigaraya dönüyorum :D

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en
Beyler ben tütün içiyorum hem ucuz olmasından hemde nedense tütün bana daha hafif daha rahat geliyor ve çoğu tütün içen akrabalarım ve arkadaşlarım normal sigara içenlere göre daha iyi olduğunu belirtiyor aranızda bilgili biri varsa danışalım
en iyisi içmemek ama benim tercihim sigaradan yana

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sigara derim ama suan sigaraya vericek ayırıcak param yok o yuzden tutun ıcıyorum malesefff

kerem
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tütün kısa sürede ciğer sorunlarına yol açıyor

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kesinlikle tütün, 1 hafta alışma süreci var ondan sonra tekel ürünlerinden çok daha güzel gelmeye başlıyor. Express içiyorum çok iyi

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Daha pahalı tütüne göre ama kesinlikle sigara zaten tat farkıda belli ediyor kendini benim kendi fikrim böyle

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kaliteli tütün her zmaan 1-0 öndedi fakat bana sarması çok zahmetli ve uğraştırıcı geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...