Sizce tütün mü sigara mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sigara içmemek daha iyi ama sigarasız yapamam diyorsan elektronik olanı en az ölümcül

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence diyarbakır tütünü çünkü içinde tadı sigara ile aynı tadı vermesi için kimyasallar var 3 aydır falan bu tütünü içiyorum memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu ekonomide tütün kanka tütüne düşkünlük başladı yapıcak birşey yok artık yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tütün candır damak zevkine uygun tütün seçersen sarım tablası ile arap kağıdında mükemmel oluyo saf tütün lezzeti ayrıca instark marka tütünler gayet içilebilir.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eğer maddi durum varsa sigara / Tütün ciğerlere daha çok zarar veriyor diye biliyorum hemde birden sigaradan tütüne geçince aşırı ağırda gelebiliyor
Post automatically merged:

ben ona da güvenmediğim için kendim beğendiğim tütünü alıp kendim sarıyorum kanka alıştım artık 6 yıldır şak şak sarıp duruyom bi oturuyorum 400 tane felan sarıyom 2 hafta götürüyor
Makinasın makina

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mantıklı olan bırakmak ama bana kalırsa tütün kanka

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Güzel tütün bulursan hazır sigaradan daha iyi de bence en yakın zamanda birakman daha iyi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kankam tütünden devam ya sigara aşırı mantıksız geliyor belli bir zamandan sonra ben şu an instark blue içiyorum aşırı iyi geliyor bana

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
13 sene sigara kullandım bi faydasını görmedim sigarayı bırakmanı tavsiye ederim hem sağlığına hem cebine yazık

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Malesef ki zamlar gelmesine rağmen paket normal sigara alıyorum :( aynı zamanda kendi çapımda spor ile uğraşıyorum(vucut geliştirme) sporuma şu an için çok etken olmuyor ama yazın yol bisikleti kullanıyorum. yol bisikleti antrenmanında sigaranın etkilerini malesef görüyorum onun için hiç içmemek en iyisi. bi ara 3 ay bırakmıştım anneme her gün yalvarıyordum mobing yapıyordum nolur sende bırak diye en son bırakmazsan tekrar başlıcam dedim ve başladım. böyle devam ediyorum ama tekrar kafaya koyup bırakmak gibi kafamda düşünceler var. maddiyattan değil fakat gerçekten sağlık için bırakmak istiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...