Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tütün candır damak zevkine uygun tütün seçersen sarım tablası ile arap kağıdında mükemmel oluyo saf tütün lezzeti ayrıca instark marka tütünler gayet içilebilir.
ben ona da güvenmediğim için kendim beğendiğim tütünü alıp kendim sarıyorum kanka alıştım artık 6 yıldır şak şak sarıp duruyom bi oturuyorum 400 tane felan sarıyom 2 hafta götürüyor
Malesef ki zamlar gelmesine rağmen paket normal sigara alıyorum aynı zamanda kendi çapımda spor ile uğraşıyorum(vucut geliştirme) sporuma şu an için çok etken olmuyor ama yazın yol bisikleti kullanıyorum. yol bisikleti antrenmanında sigaranın etkilerini malesef görüyorum onun için hiç içmemek en iyisi. bi ara 3 ay bırakmıştım anneme her gün yalvarıyordum mobing yapıyordum nolur sende bırak diye en son bırakmazsan tekrar başlıcam dedim ve başladım. böyle devam ediyorum ama tekrar kafaya koyup bırakmak gibi kafamda düşünceler var. maddiyattan değil fakat gerçekten sağlık için bırakmak istiyorum...