Onaylı Üye
Sizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
En güzel özellikkarakterlerin yeteneklerinin olması, seksi kadınların olması. xD
En güzel özelliklerarakterlerin yeteneklerinin olması, seksi kadınların olması. xD
Ben ajan seçecekken Reyna'yı hemen seçiyorlar elimize düşmüyorkarakterlerin skilli olması ve güncellemelerin her zaman gelmesi reynanın da olması![]()
Mermiler diğer oyunlardaki kadar düz gitmiyor tek sıkıntı bu.hocam eksiği olduğunu düşünmüyorum genel olarak bakarsak ajan yetenekleri diğer fps oyunlarından epey bi ayırıyor ve oyunda sürekli eksikleri kapamaya yönelik çalışmalar var bu yüzden tutan bi oyun haline geldi
hiç bilmiyorum ama durunSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
seksi kadınlar bencekarakterlerin yeteneklerinin olması, seksi kadınların olması. xD
Hilelere karşı çok güvenilir olması beni benden alıyorSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
yeteneklerin olmasıSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
Mekanikleri ve karakter mevzusu mükemmel.Sizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
Evet harika.Mekanikleri ve karakter mevzusu mükemmel.
hile sisteminin çok iyi olması olabilirSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
tabiki killjoyun dudaklarııSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
birden çok oyun modunun olması olabilirSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
birden çok oyun modunun olması olabilirSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?