Üye
Optimizsasyonunun kötü olması
Sizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
hocam fps oyunu denince akla 1 csgo geliyordu herkez onu oynuyordu ama hile çoktu sonra valorant geldi oyunculara güven verdi uzun süre hilelere dayandı milet de bunu sevdi beyendid oyun içi oynanışı da görmedimiz elementler vardı böyle yaniSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
Knk dier oyunlarda napacan belli ama valofa yeni karakter geldikce oyunun akisi degisiyor daha farkli pozisyonlar vs geliyor buda oyundan dahaf fazla zevk almani sagliyor bencSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
grafik başka bişey göremiyorumSizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?