Sizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aim i iyi olanla kötü olanı çok güzel ayırıyor birde skiller tabi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Güncel Updateler, FPS Oyununda bu tarz bir skill olayının ilk kez olması ve tabiki RİOT tarafından geliştirilmesi. Hile olaylarında da CS:GO'ya falan göre gayet iyiler adamlar her millete ayrı ayrı haritalar ms düşmesi için ayrı ayrı vds server hostingler açarken CS:GOnun koca sezonda tavuk güncellemesi m4a1-s nerfi getirmesi her şeyi açıklıyor bence.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
hocam fps oyunu denince akla 1 csgo geliyordu herkez onu oynuyordu ama hile çoktu sonra valorant geldi oyunculara güven verdi uzun süre hilelere dayandı milet de bunu sevdi beyendid oyun içi oynanışı da görmedimiz elementler vardı böyle yani

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sürekli yeni yamayla meta değiştirmeleri silah skinleri hilelerin cok fazla olmaması falan gibi seyler bro

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence ajanların özel güçleri olması ama kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
anime tipi bir oyun ayrıca türk sv sinin olması cs deki insanlar çoğunlukla rus lardan bıktığı için valoranta geçtiler
Post automatically merged:

Valorantın hile koruması iyi olduğu için baya tutulan bir oyun oldu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sizce Valorant'ı diğer savaş oyunlarından ayıran en güzel özelliği nedir ? Çok merak ediyorum. He bide Valorant'ı diğer oyunlardan ayıran eksileri nelerdir ?
Knk dier oyunlarda napacan belli ama valofa yeni karakter geldikce oyunun akisi degisiyor daha farkli pozisyonlar vs geliyor buda oyundan dahaf fazla zevk almani sagliyor benc

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yetenekler takım oyunu.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyunun oyuncunun isteğine göre hareket etmesi sürekli güncelleme ve karakterler gelmesi

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Akıcı ve hızlı olması. Ayrıca en büyük faktör Riot Games türkiyede yıllardır adını duyurduğu için hep ilgi görecektir. Mmorpg oyunu çıktığında da aynı şekilde çok tutacağını düşünüyorum.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sürekli güncelleme alması, TR serveri, özel fiyatlandırma, grafikleri, overwatch tarzı karakterlerin skilleri olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...