Süper Üye
Sizce valorantta oyun esnasında yapılan hatalar nelerdir? fikirlerinizi duymak isterim
evet bunu ben çok yapıyorum elom yüksek ama yine de alışkanlık direk hs yiyorumSürekli ctrl ye basmak birçok kez fark etmeden yapılan bir hata
evet düşük elo tespitin doğru yüksek elo için geriye kalan hata yapmamak ve aim,skilldüşük elolarda side girerken atılan smokeler genelde rakibin lehine oluyor side aldıktan sonra pozisyon alımlarıda yanlış oluyor ve herkes duellocu almak istiyor en büyük hatanın bu olduğunu düşünüyorum
bunun için 3 kere dm atsam yetiyorOyuna girmeden önce aim çalışmamak.
Ctrl basıp peek atmak bu olayı çok yapıyorlar ctrl ile sıkmak sizi daha kolay hedef haline getiriyorSizce valorantta oyun esnasında yapılan hatalar nelerdir? fikirlerinizi duymak isterim
smurfe girdiğim zaman farkettim onu düşük elo daha zor lsdfşkgfşdusuk eloda atılan flash ve smokelar ınsanı yaslandırıyo
benim gamesensim gayet iyi durumdadır tek sıkıntım sadece ctrl basmak istemsizce o da cs1.6dan kalma alışkanlıkcrosshair placement'i hep kafada tutmamak
aime çok önem verip gamesens geliştirmemek
aim koyup beklemekde o kadar basit değil hafife alma sabır ister tetik disiplini istersüreye oynayıp aim koyup beklicen knka bu kadar basit oyun
uzaktaki oyuncuları tarama gafletine düştüm ve kaç kere el kaybettimuzaktaki oyuncuya taramaları hataların sebebi ve mantıksız oynamaları.
sakince ses kasarak düşünceli oynamak gerek