Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum hiç iphone kullanmadım ama modellerine göre değişiyor diye yorumları okuyorum evet. Ama Xiaomi kullanan bir çok arkadaşım var ve pubg mobile'ı rahat oynuyolar bu düzeyde oyunları rahat oynuyacağını söyliyebilirim.
Kanka Xiaomi aşırı uygun ve özellikleri yüksek bir telefon. Benim kullandığım telefon note 8 pro 4500 amper batarya 1.5 gün gider sosyal medya da takılırsan sadece. Kesinlikle donma kasma olmaz ben kesinlikle yaşamadım. Sana tavsiyem gidipte 8, 9k ya iPhone bence alma.
Aslında 2 telefonda çok iyi ikisi ile istedigin gibi takılır oyununu oynarsın Xiaımini tavsiye ederim arkadaşım kullanıyor kasma donma vs hic 1 sorun yok karar senın ama iyi araştır ona göre al
Kendini neye yakın görüyorsan onu al ama benim kendi fikrim iphone verildiği parayı haketmiyor gibi 10000 tl ye android cihaz alsan kanatlanır herhalde
Oyun için alacaksan elbette Xiaomi almanı öneririm çünkü daha düşük bütçeyle daha yüksek oyun performansı alabilirsin ama bütçen yüksekse ve günlük kullanım için de tercih edeceksen iPhone çok daha iyi bir karar olur.