Size bıçak çekseler ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
geniş bir alandaysam direkt bayıltmaya oynarım.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

Siz olsanız ne yapardınız?
valla yine de dövüşürdüm ya hiç bıçak çekmedim kimseye çekilirse de korkarım ama yine de ne olacaksa olsun derim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
öncelikle her bıcak ceken saplayacak diye bir kaide yok once sakince konusmaya calisirdim sonra saplarım ben gizlice cıkarip
xd xd

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sakin kalırdım hamle yapmasını beklerdim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Devir çok değişti eskiden ne güzeldi şimdi birisini bıçaklamak vurmak okadar kolay olmuş ki..

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Erkekliğin yüzde doksanı kaçmaktır

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Bıçak çekenin sağı solu belli olmaz , kafasını karıştıracak bir şey söyler kaçardım .d

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bıçak ve benzeri silah nitelikli aletlerle gelen şahıslara karşı koymak akıl işi değildir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
check if the knife is real
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

Siz olsanız ne yapardınız?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
anlarsın yapıp yapmağacağını ben birkere yaşadım ceketimin içindeki cepten fırladı bıçak böbreğime bıçak yiyordum o kavgada sonra o sinirle gözünün içini kanattım sağ gözü herhalde için *** doluydu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bilmiyorum ama senin yaptığını asla yapamazdım o kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...