Size bıçak çekseler ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ben konuşarak çözen bir insanım ama her gün antrenmanımı yapar ve mentalimi güçlü tutarım. Eğer konuşulamayacak gibiyse durum mümkün olduğunca dövüşten kaçınırım çünkü ne olacağı belli olmaz, bir arkadaşı arkadan gelir takar bıçağı kim vurduya gidersin. Dövüş kesinse ve arkamda kimse olmadığımdan eminsem önümdekileri haşat ederim.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

Siz olsanız ne yapardınız?
bende çekerdim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Benzer bir durumu bizde yaşadık.
Tam çantalarla dalacaktık elemanlara arkamızdan 4 kişi daha geldi.
Cebimizdikleri döktük yolumuza gittik.
Gereksiz erkekliğin lüzmu yok.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ne olursa olsun boş gezmeyeceksin karşılıklı bu işler

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
topuk hocam ya böyle şeylere bulaşmayı sevmem ortada birimizin canı var

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
benzeri olay yaşadım boyum 185 80 kiloyum 165-170 cocuk bıçak çekti bana yapılıyım da çocuğu tek elle kaldırır öldürürüm yani çekti bıçağı zaten kekonun teki anası babasının umrunda değil beni çizdi bu karnımdan bunu bekliyordum dövmek için beni çizdiği an ben bunu aldım kaldırıp yere vurdum yumrukladım baya bayılana kadar sonra gidip polise şikayet ettim bıçakladı ben de kendimi savundum diye dava açtım üzerine para çezası yedi hem çocuğu dövüp hem de parasını aldım güzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun. Muhtemelen elime bir şey dolayıp elindeki bıçağı darbe alsam dahi hasarı minimuma indirerek düşürmeye çalışırdım. Ya da o anki heyecanla tabanları yağlardım. Umarım böyle bir durumla karşı karşıya kalmam.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bıçak taşıyan erkeklerin özeti ha karısın ha bıçak taşıyorsun özgüvensiz insanlar bunlar kendi bileğine güvenemeyen insanlar

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bizde 4 kisi 30 kisilik kekolardan dayak yemistik kız meselesi yüzünden Sağlam dayak yedim o günü unutmuyom
afiyet olsun reis xd
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

bulundugum bölgede uyuşturucu olayları cok dönüyor ben ve yanımda bi arkadaşım vardı bali cekmiş cocugun teki bıcak cekti ben üzerine yürüdüm falan cocuk saplıyormuş gibi yaptı sonra r yapmadıgımızı görünce cekip gitti bu olaylar yaşandıgı zaman lise 1 veya 8 sınıf olmam lazım kendine dikkat et bro

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende de varsa kafasına aniden cıkartıp saplarım yoksa kaçarım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu zaman da boş gezilmek , ben de ona çekerdim :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

hayatını daha kötü hale getirecek şekilde adımını atma hayat bir satranç oynu gibidir eğer hamle yaptığın zaman şansa bırakırsan maalesef bok yoluna gidebilirsin fakat eğer sonraki hamlelerini düşünerek oynarsan eninde sonunda kazanırsın benim sana önerim insanlara sormadan ben nerede hata yaptımda bu duruma geldim diye düşün akabinde bunu bulduktan sonra tekrar kimseye sormadan biraz kendi kendine konuyu tartış sonucunda git ve ailenle bunu paylaş dostum ben ciddiyim bu senin onurunla alakalı bir durum değil bu tür şeyler de ne kadar haklı olursan ol yanında biri olan taraf her zaman kazanç çıkar seni destekleyecek kişiler bul kavgadan bahsetmiyorum dostum her konuda seni destekleyecek kişiler ... bu işlerin şakası olmaz iyi forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sıkıntı işler karşındakini çözdüysen sıkıntı yok ama arkadaşı felan varsa durma orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...