Uzman Üye
Kendin mağazanda ürün satışı mı yapıyorsunuz ?kanka benim peder e-ticarete başladı şuan çok iyi gidiyor işler 2 ayda 30k ciro yaptık ben de kyk kredisiyle başlamayı düşünüyorum trendyol delilik bu konuda eğer sermayen varsa (sadece vergi parası) direk trendyola başlamanı öneririm. 18-29 yaş arası gençlere de vergi muafiyeti falan var 75bin TL'ye kadar
Kendin mağazanda ürün satışı mı yapıyorsunuz ?
E ticareti nasıl oluyor
Bende bir ara yaptım bu işi
Anladım dostum peki siteye kendi mağazanı nasıl kurup satış yapıyorsun birde gönderdiğin kargo başına da ayrı bir ücret alıyormusun peki kuryelerdeki gibiMağaza açmadık hocam evi depo niyetine kullanıyoruz onu sorduysan, Trendyolda mağaza açtık evet.
Normalde insanların bu tarz işlere girmesi için kafalarındaki düşünce sermayelerinin olması yönünde olur fakat e-ticarette böyle bir muhabbet yok, depo olarak evi kullanıyoruz dedik fakat iade gelen ürünler dışında ürün yok evde. Atıyorum mendil satacaksak bbölgedeki mendilcilere gidip konuşuyoruz, fiyat alıyoruz ürünün fotoğraflarını çekip trendyola satışa koyuyoruz, sipariş geldiğinde mendilciye gidip ürünü alıp kargoya veriyoruz, trendyolun kargo şirketleriyle anlaşması olduğundan kargo ücreti de ödemiyorsun, trendyol onu kârından kesiyor. Sormak istediğin ve bilgim dahilinde olan farkı birşeyler varsa yardımcı olabilirim.
Tüh be ben de soracaktım soru adam ban yemişAnladım dostum peki siteye kendi mağazanı nasıl kurup satış yapıyorsun birde gönderdiğin kargo başına da ayrı bir ücret alıyormusun peki kuryelerdeki gibi
Dostum yaparsan bu işi para kazanabilirsin benim de biraz deneyimim var bu işte ama kendi mağazanı açıp çok iyi satış yaparsan bu işi döndürürsün ama muhasebeni gelirini giderini kendin heaplaman gerekli kayıt tutman gerekli biraz da değil orta seviyede bir bilgi birikimin olması gerek bu işteTüh be ben de soracaktım soru adam ban yemiş2 Ayda 30 ciro mu napmış bunlar
Bu işi nasıl yapabileceğim konusunda rehber hazırlayan bir yer var mı? Bilgi veren video, site fark etmez. Sen nasıl giriştin bu işe?Dostum yaparsan bu işi para kazanabilirsin benim de biraz deneyimim var bu işte ama kendi mağazanı açıp çok iyi satış yaparsan bu işi döndürürsün ama muhasebeni gelirini giderini kendin hesaplaman gerekli kayıt tutman gerekli biraz da değil orta seviyede bir bilgi birikimin olması gerek bu işte
discord varsa atayım sanaBu işi nasıl yapabileceğim konusunda rehber hazırlayan bir yer var mı? Bilgi veren video, site fark etmez. Sen nasıl giriştin bu işe?
Nereye yapayım bu yatırımı?Genellikle yatırım yaparak para kazanabilirsin. Eline para geçtiğin de %30 kendi giderlerine harca geri kalanlar için de birikim yap. Risk almadan bir yerlere gelemezsen
DM bakar mısınsitelerde ****** onaylama işide olabilir ama bunu şirket gibi bişeyler yaklasık 3 kişi olmak üzere yaparsanız verimli sonuç alacaktır ama herşeyden onemlisi yazılıma 1 yılını ayır
Kısa vadeli yatırım ise dolar ve euro eğer uzun istiyorsan altın ve kripto paraNereye yapayım bu yatırımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?