Sizin Bildiğiniz En İyi Para Kazanma Yöntemleri Neler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamun aleyküm. İnsanların aklına en iyi para kazandıran meslekler deyince genelde doktorluk,mühendislik gibi klasik meslekler geliyor ama mesela bu 2 meslekten örnek verecek olursak maaşları aman aman fazla olmadığı gibi işe alınma sayısı da pek iç açıcı değil. Size göre en iyi para kazanma yöntemleri neler? Fazla bilinmeyen ama iyi para getiren meslek biliyor musunuz?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Drop shipping duymuştum kendine mağaza açıp komisyonunla kendi mağazandan ticaret yapıyorsun ana bunun icin eğitim gerekli dostum

Kısa vade de bir çözüm istiyorsan düşuk oranlı iddaa oynayabilirsin

Oyun hesabı kasıp online yada sosyal medyadan satışa çıkarak satabilirsin

Letgo gibi 2. El al sat gibi sitelerde farklı eşyalar al sat yaparak kâr elde edebilirsin

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
kanka benim peder e-ticarete başladı şuan çok iyi gidiyor işler 2 ayda 30k ciro yaptık ben de kyk kredisiyle başlamayı düşünüyorum trendyol delilik bu konuda eğer sermayen varsa (sadece vergi parası :D) direk trendyola başlamanı öneririm. 18-29 yaş arası gençlere de vergi muafiyeti falan var 75bin TL'ye kadar

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
kanka benim peder e-ticarete başladı şuan çok iyi gidiyor işler 2 ayda 30k ciro yaptık ben de kyk kredisiyle başlamayı düşünüyorum trendyol delilik bu konuda eğer sermayen varsa (sadece vergi parası :D) direk trendyola başlamanı öneririm. 18-29 yaş arası gençlere de vergi muafiyeti falan var 75bin TL'ye kadar
Kendin mağazanda ürün satışı mı yapıyorsunuz ?
E ticareti nasıl oluyor
Bende bir ara yaptım bu işi

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Kendin mağazanda ürün satışı mı yapıyorsunuz ?
E ticareti nasıl oluyor
Bende bir ara yaptım bu işi

Mağaza açmadık hocam evi depo niyetine kullanıyoruz onu sorduysan, Trendyolda mağaza açtık evet.

Normalde insanların bu tarz işlere girmesi için kafalarındaki düşünce sermayelerinin olması yönünde olur fakat e-ticarette böyle bir muhabbet yok, depo olarak evi kullanıyoruz dedik fakat iade gelen ürünler dışında ürün yok evde. Atıyorum mendil satacaksak bbölgedeki mendilcilere gidip konuşuyoruz, fiyat alıyoruz ürünün fotoğraflarını çekip trendyola satışa koyuyoruz, sipariş geldiğinde mendilciye gidip ürünü alıp kargoya veriyoruz, trendyolun kargo şirketleriyle anlaşması olduğundan kargo ücreti de ödemiyorsun, trendyol onu kârından kesiyor. Sormak istediğin ve bilgim dahilinde olan farkı birşeyler varsa yardımcı olabilirim.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Mağaza açmadık hocam evi depo niyetine kullanıyoruz onu sorduysan, Trendyolda mağaza açtık evet.

Normalde insanların bu tarz işlere girmesi için kafalarındaki düşünce sermayelerinin olması yönünde olur fakat e-ticarette böyle bir muhabbet yok, depo olarak evi kullanıyoruz dedik fakat iade gelen ürünler dışında ürün yok evde. Atıyorum mendil satacaksak bbölgedeki mendilcilere gidip konuşuyoruz, fiyat alıyoruz ürünün fotoğraflarını çekip trendyola satışa koyuyoruz, sipariş geldiğinde mendilciye gidip ürünü alıp kargoya veriyoruz, trendyolun kargo şirketleriyle anlaşması olduğundan kargo ücreti de ödemiyorsun, trendyol onu kârından kesiyor. Sormak istediğin ve bilgim dahilinde olan farkı birşeyler varsa yardımcı olabilirim.
Anladım dostum peki siteye kendi mağazanı nasıl kurup satış yapıyorsun birde gönderdiğin kargo başına da ayrı bir ücret alıyormusun peki kuryelerdeki gibi

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Girişimcilik Eğer Aklın İş Yaparsa Çok Kazanırsın

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Tüh be ben de soracaktım soru adam ban yemiş :D 2 Ayda 30 ciro mu napmış bunlar :D
Dostum yaparsan bu işi para kazanabilirsin benim de biraz deneyimim var bu işte ama kendi mağazanı açıp çok iyi satış yaparsan bu işi döndürürsün ama muhasebeni gelirini giderini kendin heaplaman gerekli kayıt tutman gerekli biraz da değil orta seviyede bir bilgi birikimin olması gerek bu işte

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum yaparsan bu işi para kazanabilirsin benim de biraz deneyimim var bu işte ama kendi mağazanı açıp çok iyi satış yaparsan bu işi döndürürsün ama muhasebeni gelirini giderini kendin hesaplaman gerekli kayıt tutman gerekli biraz da değil orta seviyede bir bilgi birikimin olması gerek bu işte
Bu işi nasıl yapabileceğim konusunda rehber hazırlayan bir yer var mı? Bilgi veren video, site fark etmez. Sen nasıl giriştin bu işe?

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Genellikle yatırım yaparak para kazanabilirsin. Eline para geçtiğin de %30 kendi giderlerine harca geri kalanlar için de birikim yap. Risk almadan bir yerlere gelemezsen

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sitelerde reklam onaylama işide olabilir ama bunu şirket gibi bişeyler yaklasık 3 kişi olmak üzere yaparsanız verimli sonuç alacaktır ama herşeyden onemlisi yazılıma 1 yılını ayır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tekniker olup kendi sanayini açıp düzgün bir karşılama yapıp sevecen suratla işini yaparsan çok para kaldırırsın ağzının laf yapması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bana drop shipping de yardımcı olacak varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...