Seçkin Üye
beğendim harika tavsiye
Eskileri biraz müdavimleri için attım önceden attığm postlara bakabilirsin 4 gönderi daha atmıştımEski filmler kral şimdiklere alıştıgımız için biraz boş gelir bunlar yenilerden önersen dahs iyi
Bakarım kral teşekkürlerEskileri biraz müdavimleri için attım önceden attığm postlara bakabilirsin 4 gönderi daha atmıştım
Bu filmlerle karşılaştırmak bile büyük ayıpRecepivedik 1,2,3,4,5,6 izleye bilirsiniz
Barbie hakkında benim hislerim çok pembe tonlarda ton değeri parlak göz alıcı barbie ikonu zengin sürekli estetikle mükemmeli yakalayan makyajla çok güzel olan fiziğiniz mükemmel olmalı aynı barbie gibi olmalı hissi uyandırıyor ve bazı insanlar cidden bu psikolojiye giriyor benim tarzım değil ama izledimliar liar:Yalancı Yalancı, yönetmenliğini Tom Shadyac'ın yaptığı ve başrolde Jim Carrey'nin oynadığı komedi filmidir
mucize:Egeli bir ögretmen 1960 darbe döneminde Anadolu'nun ücra bir kösesine sürgün edilir. Köylülerle birlikte okumayi bekleyen çocuklar için bir okul kurmaya çabalar.
barbie:Barbie, Mattel'in aynı adlı oyun serisine dayanan 21 Temmuz 2023 çıkışlı bir Amerikan romantik komedi filmi. Filmin yönetmenliğini Greta Gerwig, senaryosunu Noah Baumbach ile birlikte kaleme alıyor. Bir dizi animasyon filmi ve televizyon dizisi
en son barbieye gittim liar liara gitmedim pcden izlemiştim kaliteliler barbieyi troll olsun diye koydum xd spoi vermemek için googledan aldım özetleri
barbie tabikide agabarbie mi oppenheimer mi