const qrcode = require('qrcode-terminal');
const { Client, LocalAuth } = require('whatsapp-web.js');
const client = new Client({
authStrategy: new LocalAuth()
});
client.on('qr', qr => {
qrcode.generate(qr, {small: true});
});
client.on('ready', () => {
console.log('Client is ready!');
});
client.on('message', message => {
const mesajj = message.body;
if(mesajj === '!ping') {
message.reply('pong');
}
if(mesajj === 'Selam') {
client.sendMessage(message.from, 'Selamlar, nasıl yardımcı olabilirim?');
}
if(mesajj === "Yardım"){
message.reply("Şu anda yardım almak isterseniz destek ekibimizi bekleyebilirsiniz. Onlar gelene kadar biraz eğlenmeye ne dersiniz peki?");
}
});
client.initialize();
arkadaşlarını trollemek için de kullanabilirsinemeğine sağlık deneyeceğim en yakın zamanda çok teşekkürler ve kullanışlı olacağı kesin
o nasıl mesela tam açıklar mısın detaylıca yapayım çok isterimarkadaşlarını trollemek için de kullanabilirsin
kendim denedim çalışıyordeneyen varmi?
spam attırtırsın vso nasıl mesela tam açıklar mısın detaylıca yapayım çok isterim
aa spam attırarak anladım teşekkürler eğlenceli olur bak sağol bilgi içinkendim denedim çalışıyor
Post automatically merged:
spam attırtırsın vs
yakında bunun telegram için olanını da yapmayı planlıyorum discord için de yapayım diyeceğim fakat ortalık zaten discord botundan geçilmiyoraa spam attırarak anladım teşekkürler eğlenceli olur bak sağol bilgi için
ikisi için de yararlı ve eğlenceli olur diye düşünüyorum ama önceliği telegrama vermelisinyakında bunun telegram içini olanını da yapmayı planlıyorum discord için de yapayım diyeceğim fakat ortalık zaten discord botundan geçilmiyor
yeterki siz isteyinsıradaki hilemiz mesaj bombası olsun pleasee
telefon çökerten cinstenyeterki siz isteyin
araştırmam lazım onlar için ama bakarıztelefon çökerten cinsten
O da başka bir videonun konusu -Evrim AğacıEski kız arkadaşlar için spam bombardımanı yapabiliriz artık oleyyyy
rica ederim hocam ne demek ^^eline sağlık dostum güzel paylaşım
hocam otomatik cevap veriyor siz mesaj yazdığınızda bunu kodlu hale de getirebilirsiniz ilerde bunların nasıl yapılacağını vs anlatacağım zaten telegram botu dersi de gelecekne işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?