SM-J730F Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Telefona imei atmak istiyorum ondan dolayı telefona rom atarak 8.1 yapmaya çalışıyorum fakat odin programında write hatası veriyor. Ama ayın şekilde 9.0 sürümünü kurduğumda sorunsuz şekilde oluyor.
Sebebi ne olabilir ?

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
imeil atmak istiyorsan önce telefona root at rom değil root atarsan imeil atması kolay ve aldığın hata 8.1 deki hata sebebi rom senin telefonla uymaması olabilir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
imeil atmak istiyorsan önce telefona root at rom değil root atarsan imeil atması kolay ve aldığın hata 8.1 deki hata sebebi rom senin telefonla uymaması olabilir
Knk dün telefona root atmıştım 9.0 sürümünde ama Z3X ile imei atarken error veriyordu. Önceden de telefoncunun birine imei attırmak için gittiğimde adam önce 9 olan sürümünü 8.1'e düşürmüştü ve demişti ki sürümü yükseltme imei bozulur. Bende burdan yola çıkarak 8.1 yapmaya çalışıyorum.

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Knk dün telefona root atmıştım 9.0 sürümünde ama Z3X ile imei atarken error veriyordu. Önceden de telefoncunun birine imei attırmak için gittiğimde adam önce 9 olan sürümünü 8.1'e düşürmüştü ve demişti ki sürümü yükseltme imei bozulur. Bende burdan yola çıkarak 8.1 yapmaya çalışıyorum.
o buldugun 8.1 sürümü seninle uyumlu olmadıgı için hata verdi telefonunla uyumlu değil di başka 8.1 dosyası bul dene ben de zamanında samsung s3 e 9.0 atarken bu hata olmuştu ondan biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o buldugun 8.1 sürümü seninle uyumlu olmadıgı için hata verdi telefonunla uyumlu değil di başka 8.1 dosyası bul dene ben de zamanında samsung s3 e 9.0 atarken bu hata olmuştu ondan biliyorum
Sitelerde bulunanlar mı sıkıntılı çünkü totalde 2 tane 8.1 dosyası var direk samsung sitesinde
Post automatically merged:

Sitelerde bulunanlar mı sıkıntılı çünkü totalde 2 tane 8.1 dosyası var direk samsung sitesinde
Pardon gözden kaçırmışım her ülkeye göre artıp azalıyormuş 8.1 sürümleri

Pardon gözden kaçırmışım her ülkeye göre artıp azalıyormuş 8.1 sürümleri
Peki ülkeye göre de sürüm benim telefona uymama gibi bir şey var mıdır ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu konu hakkında yardımcı olan ve olacak arkadaşlara bilgilendirme için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

SM-J730F room 8.1 uyumlu room siteleri var bir araştır bulursun​

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bazı sitelerde sağlam root var biraz araştır derim

Bazı sitelerde sağlam root var biraz araştır derim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
düşük sürüm yüklendiğinde öyle yapıyor twrp yükleyip telefonun sistemini silip yeniden yüklemeyi dene

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Konu ile ilgili arkadaslar guzel bilgiler vermiş sorun çözüldü mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...