İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
sınırsız mermi hileli
Oyunun Amacı düşmanları etkisiz hale getirme.
Bilgilendirme: hileyi kullanabilmek için lütfen kısmındaki hile açıklamasını okuyun.
Apk Dosyasını İndirip Açmanız Yeterli Ardından görevde merminiz sınırsız olacaktır.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bir şey Gelirse Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR !!!
# [UYARI]: Virüs, Rat, Trojen, Keylogger vb. Hiç Bir Şey Yoktur.
Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Anlatımı ve yeterli inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren aittir. Memoryhackers.org ailesi olarak bir sorumluluğu olarak kabul etmemekteyiz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Hilenin virüstotal'ini arkadaş arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma kodlarından başka, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programlarında virüs olarak algılamaktır. Forum sitemizde kesinlikle yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol edilmektedir. Şimdiden hileyi kullanacak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.