Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
15
Sosyal
Sniper Strike Special Ops mermi hile, Sniper Strike Special Ops para hile, Sniper Strike Special Ops android hile, Sniper Strike Special Ops apk hile, Sniper Strike Special Ops apk mod, Sniper Strike Special Ops hack apk, Sniper Strike Special Ops hile apk, Sniper Strike Special Ops mod apk, Sniper Strike Special Ops money hack, Sniper Strike Special Ops para hile, Sniper Strike Special Ops android hile, Sniper Strike Special Ops apk hile, Sniper Strike Special Ops apk mod, Sniper Strike Special Ops hack, Sniper Strike Special Ops hack apk, Sniper Strike Special Ops hile apk, Sniper Strike Special Ops mod apk, Sniper Strike Special Ops money hack, Sniper Strike Special Ops para hile,memoryhackers,lazhayalet,
CaPFk8.jpg

:özellik:
sınırsız mermi hileli

:yazı:
Oyunun Amacı düşmanları etkisiz hale getirme.

Bilgilendirme : hileyi kullanabilmek için lütfen kullan kısmındaki hile açıklamasını okuyun.

:kullan:
Apk Dosyasını İndirip Açmanız Yeterli Ardından görevde merminiz sınırsız olacaktır.

Not : Daha Önceden bu oyunu oynuyor iseniz aynı şekilde devam etmek için silmeden apk dosyayı yükle diyin.
UYARI : craft ettiğiniz eşyalar üzerinizde görünmezse veya beyaz olursa (sırt çantası hariç), eski eşyanızı giyin ve görünmeyen ürünü ekipmanı silin yoksa oyununuz bozulur. Baştan başlamak zorunda kalırsınız.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bir şey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!
# [UYARI]: Virüs, Rat, Trojen, Keylogger vb. Hiç Bir Şey Yoktur.

:calis:
Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullanacak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Üye
Ödüller
3
oyunu hiç oynamadım ama denerim çünkü ben bir hile adamıyım

Efsane Üye
Ödüller
13
Bu oyunu eskiden oynardım güzel oyundu hilesi olduğu için yeniden indiriyorum şimdi :)

Seçkin Üye
silah oyunlarına aşık kitlenin hoşuna gidecek bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
4
Elinize sağlık hocam, gameloft oyunları için de bekliyoruz

Seçkin Üye
Ödüller
1
eskiden deli gibi oynardım şimdi tekrar deneyeceğim

Üye
Bu oyunu eskiden oynardım güzel oyundu hilesi olduğu için yeniden indiriyorum şimdi :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
I'm already testing, waiting ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.