- Konuyu başlatan
Süper Üye
Yok be bişi olmazgaliba şuanda algı yaratıyoruz ama salla cok cok ceza evi![]()
Yok be bişi olmazgaliba şuanda algı yaratıyoruz ama salla cok cok ceza evi![]()
İyiyim reyis sen nasılsınas hoşgeldin bro nasılsın
Memnun oldum reyis bende istanbuldayımisterim taiki de benim adım furkan 22 yaşındayım metin2 delisiyimistanbuldayım kadıköçyde bir özel sağlık şirketinde calısıyorum
istanbulun neresi hocam belki tanışır arkadaş oluruzİyiyim reyis sen nasılsın
Post automatically merged:
Memnun oldum reyis bende istanbuldayım
Beylikdüzüistanbulun neresi hocam belki tanışır arkadaş oluruz
maltepe ben de biraz uzağız birbirimize ama ortak bir noktada buluşma ayarlarız 1-2 arkadaşla birlikteBeylikdüzü
Aynen hocam müsait bir zamanda ayarlayalımmaltepe ben de biraz uzağız birbirimize ama ortak bir noktada buluşma ayarlarız 1-2 arkadaşla birlikte
cok şükür kardeşmİyiyim reyis sen nasılsın
Post automatically merged:
Memnun oldum reyis bende istanbuldayım
@Falcon31 reisi de alalım sen nerede oturuyordun knkAynen hocam müsait bir zamanda ayarlayalım
beylikdüzü kanka@Falcon31 reisi de alalım sen nerede oturuyordun knk
Hee ben sandım ıasdnısfdsdftamam kanki sana sormuştum zaten @Falcon31
Nedense bu dünya ekonomisinden en çok biz etkileniyoruz. Tabi bizim televizyon kanallarına göre en az Türkiye etkilendibundan sonra corona falan hikaye ölmek daha cazip bir duruma geldi dünya ekonomisinin yediği darbeden sonra
İyiyim reyis çok şükür, neler yapıyorsunselam iyiyiz sen nasılsın![]()
500 mesaj atmaya çalışıyorum uğraşıyorum sen napıyonİyiyim reyis çok şükür, neler yapıyorsun
İyiyim reyis bende super uye 600 mesaj ama 500 değildi sanki500 mesaj atmaya çalışıyorum uğraşıyorum sen napıyon
pardon işte 600 mesaj atmaya çalışıyorum valorant hilesi içinİyiyim reyis bende super uye 600 mesaj ama 500 değildi sanki