Seçkin Üye
valla finaller gelecek onlara çalışıyorum bir yandan ödevler felan var onlarla uğraşıyorum yoğunum biraziyiyim reyis sağolasın nabıyosun iyimisin
valla finaller gelecek onlara çalışıyorum bir yandan ödevler felan var onlarla uğraşıyorum yoğunum biraziyiyim reyis sağolasın nabıyosun iyimisin
anladım reyis kolay gelsin inş geçersinvalla finaller gelecek onlara çalışıyorum bir yandan ödevler felan var onlarla uğraşıyorum yoğunum biraz
Eyvallah dersler iyi ya sıkıntı yok hepsi güzel gidiyoranladım reyis kolay gelsin inş geçersin
valla aynı durum benimki de bitek üni sınavından korkuyorum nolucak bakalımEyvallah dersler iyi ya sıkıntı yok hepsi güzel gidiyor
Geçmiş olsuniyiyim sağol hocam bugun sinavdan çıktım biraz mental bozukluk vsr ama halledilir![]()
düzenli olarak test ve denemeyle hallediliyor ya yaparsın yapamayacağın bir şey değilvalla aynı durum benimki de bitek üni sınavından korkuyorum nolucak bakalım
velin gidip yalandan gerekçe uydurması lazım kanka ben öyle sildirdimİyiyiz valla reis iş güç okula git gel devamsızlık var baya nasıl sildirebilirm
reis pp den gördümde kaliteli bir mikrafon arıyorum varmı bir önerin ?tşkler hoşgeldin sen nasılsın ?
inş hocam bakalım nolucakdüzenli olarak test ve denemeyle hallediliyor ya yaparsın yapamayacağın bir şey değil
Hangi anlamdaTürkiyede yaşanlar kendini belli ediyor.
hakkında hayırlısı olsun şimdideninş hocam bakalım nolucak
bütçen nedirvelin gidip yalandan gerekçe uydurması lazım kanka ben öyle sildirdim
Post automatically merged:
reis pp den gördümde kaliteli bir mikrafon arıyorum varmı bir önerin ?
kesinlikle düzenli olarak deneme çözmek inanılmaz işe yarıyordüzenli olarak test ve denemeyle hallediliyor ya yaparsın yapamayacağın bir şey değil
teşekkürler senindehakkında hayırlısı olsun şimdiden
500 gibi yabütçen nedir
Evet hocam kesinlikle haklısınız inş böyle devam eder de kazanırızkesinlikle düzenli olarak deneme çözmek inanılmaz işe yarıyor
500 gibi ya
Evet hocam kesinlikle haklısınız inş böyle devam eder de kazanırız
RAZER RZ19-02290100-R3M1 bu ürüne bakabilirsin
sağolasın reis bir bakarımEvet hocam kesinlikle haklısınız inş böyle devam eder de kazanırız
RAZER RZ19-02290100-R3M1 bu ürüne bakabilirsin
Rica ederim kaliteli bir ürün al derimPost automatically merged:
sağolasın reis bir bakarım
bende öyle düşünüyorum kulaklığınkiyle olacak gibi değilRica ederim kaliteli bir ürün al derim
Valla maalesef şartlar öylebu ülkede iyi olmak bile bir başarı olur hocam kötüyüz nası olalım