Uzman Üye
Ayıptır sorması maaş ne kadar ?mali müşavirim hocam
Ayıptır sorması maaş ne kadar ?mali müşavirim hocam
kendi ofisimiz olduğu için değişiyor açıkçası giderlere göre çalışanların bilgisine ve çalışmasına göre asgari ücret - 7000 tl arası değişebiliyorAyıptır sorması maaş ne kadar ?
Allah arttırsın ne diyim bizim meslek kış ve pandemiden dolayı öldü (video kamera + fotoğraf , düğün - nişan - kına - vs )kendi ofisimiz olduğu için değişiyor açıkçası giderlere göre çalışanların bilgisine ve çalışmasına göre asgari ücret - 7000 tl arası değişebiliyor
vallaha işin güzel iş, evet pandemiden kaynaklı sıkıntı yaratmıştır ama işini severek yapıyorsan emin ol bundan güzel bir şey yok.Allah arttırsın ne diyim bizim meslek kış ve pandemiden dolayı öldü (video kamera + fotoğraf , düğün - nişan - kına - vs )
hani her gün küfür ede ede işe gittikten sonra aylık 10k bile koysan cebine bir anlam kalmıyorvallaha işin güzel iş, evet pandemiden kaynaklı sıkıntı yaratmıştır ama işini severek yapıyorsan emin ol bundan güzel bir şey yok.
hobi olarak yaptığım bir çok iş var ama kendi işin kendi malzemen olması ayrı güzel ya , hani maske işini de yapabiliyorum ama aylık olarak sigortalı çalışınca bir gün gidesim gelmiyor ama gündelik gidiyordum bir ara haftasonu bile çalışıyordum durmadan 4 ay çalıştım gündelikte çünki yarın gelmek zorundasın diyen birisi yok istediğin zaman git para kazan istemediğin zaman gitme kafanı dinle arkadaşların çağırdı gitme boşsun yapacağın birşey yok git para kazanhani her gün küfür ede ede işe gittikten sonra aylık 10k bile koysan cebine bir anlam kalmıyor
eğer ki zengin olsaydın senin finansal hesabını kitabını yapan kişi mali müşavir oluyor derdimmali müşavir ne ya yiyozmu
bak en güzeli işte rahat özgürsün en önemlisi de buhobi olarak yaptığım bir çok iş var ama kendi işin kendi malzemen olması ayrı güzel ya , hani maske işini de yapabiliyorum ama aylık olarak sigortalı çalışınca bir gün gidesim gelmiyor ama gündelik gidiyordum bir ara haftasonu bile çalışıyordum durmadan 4 ay çalıştım gündelikte çünki yarın gelmek zorundasın diyen birisi yok istediğin zaman git para kazan istemediğin zaman gitme kafanı dinle arkadaşların çağırdı gitme boşsun yapacağın birşey yok git para kazan
iyiyiz teşekkürler senArkadaşlar nasılsınız iyi misiniz? konu açın konuşalım
harbi mi kaynak var mısedat peker yakalanmıs BAE den acıklama geldı dusuncenız![]()
twıtter calkalanıyor hocamharbi mi kaynak var mı
twıtter calkalanıyor hocam![]()
Bende iyiyim reyisiyiyiz teşekkürler sen