Onaylı Üye
çok haklısın be kanka dolar aldı başını gidiyor eğitim sistemi zatenbu ülkede iyi olmak bile bir başarı olur hocam kötüyüz nası olalım
yarın sınavım var şans dileyinValla maalesef şartlar öyle
iyi şanslar dostumçok haklısın be kanka dolar aldı başını gidiyor eğitim sistemi zaten
Post automatically merged:
yarın sınavım var şans dileyin
iyi şanslarçok haklısın be kanka dolar aldı başını gidiyor eğitim sistemi zaten
Bende iyiyim reyis nolsunİyiyim reis vizeler iyi geçti seni sormalı
kral ileride ne olmak istiyorsun sen o kadar üni sınavı konuştuk merak ettimBende iyiyim reyis nolsun
Yazılım mühendisi bilişim okuyorum zatenkral ileride ne olmak istiyorsun sen o kadar üni sınavı konuştuk merak ettim
çok güzel ben de bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum ama bakalımYazılım mühendisi bilişim okuyorum zaten
Hakkında hayırlısı kankaçok güzel ben de bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum ama bakalım
eyvallah dostumHakkında hayırlısı kanka
İyi şanslar. Diyorum ama bu kadar emeğin karşılığını alabilecekmiyiz emin değilim.çok haklısın be kanka dolar aldı başını gidiyor eğitim sistemi zaten
iyi nolsun bizde iş güç okulla uğraşıyoz napalımİyiyiz hocam iş güç devam sizde ne var ne Yok
Kaçıncı sınıfiyi nolsun bizde iş güç okulla uğraşıyoz napalım
11 kral senKaçıncı sınıf
aleykumselam yorgunuz sigaraya zam geliyor kötüyüz.sa piyasaya geç geldik ama burdayız nasılsınız beyler
meslek ne hocamiyiyiz hocam pazartesi iş sendromu yaşıyoruzsen nasılsın iyisindir inşallah
mali müşavirim hocammeslek ne hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?