Sokağa çıkma yasağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
illaki gelecektir virüsün tedavisi en az 6 ay alacak 6 ay boyunca dışarıda gezmenin serbest kalıcağını düşünmüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yasaklanmalı abi milletimiz söz dinlemiyor dahada yayılabilir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dışarda gezip nabacaklar otursunlar evlerinde

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence yasaklansın çünkü kimsenin umurunda değil gibi çocuklar dışarıda oynuyor maskesiz herkes piknik yapıyor. Duyarsız insan sayısı çok fazla. Can sıkkınlığı nefes zorluğundan iyidir bunu unutmayın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sokağa çıkma yasağı gelmeli, bizim ülkemizin insanı davar yasak koymazsan anlamaz özellikle 65+ kesim

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Öncelikle sokağa çıkma yasağı öyle günün her saati olan bir şey değil bunu bilin.Yaklaşık olarak gün içinde 08:00-18:00 insanların dışarı cıkma izni bulunur geri kalan sürede izinler kalkar gibi

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Öncelikle sokağa çıkma yasağı öyle günün her saati olan bir şey değil bunu bilin.Yaklaşık olarak gün içinde 08:00-18:00 insanların dışarı cıkma izni bulunur geri kalan sürede izinler kalkar gibi
aynen öyle belli aralıklarda serbest o da eve birşeyler almak için felan iyi olur :)

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sokağa çıkma yasağı 3 gün önce gelmeliydi. Şimdi getirseler bile geç kaldılar ama zararın neresinden dönsen kardır demişler. COVID-19 virüsü ülkemizde kontrolden çıktı gün geçtikte 2 katından fazla vaka sayısı çıkması bunun bir kanıtı. İtalya dan daha hızlı ilerliyoruz İtalyanın hali bariz ortada. Biz büyük ihtimal İtalya dan daha kötü durumlara düşeceğiz. Zaten bakanlar açıklama yapıyor herkes kendi önlemini alsın, herkes kendi OHAL ini ilan etsin diyor. Buda demek oluyor ki biz sokağa çıkma yasağı yapacak kadar güçlü bir ekonomiye sahip değiliz herkes kendi önlemini alsın.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
riskli yaş olduğu için destekliyorum ben sonuçta can güvenliği alınıyor.

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
En başta gelmeliydi. Zaten virüs Umre'den gelen yaşlılar yüzünden yayıldı Türkiye'de. Ne anlamı kaldı şimdi ibadetinizin acaba? 50 kere uyardılar geldiğinizde kendinizi 14 gün karantinaya alın dışarı çıkmayın diye. Asıl bunlar ülkeye zarar işte, çürük elma bunlar. (Umre'den gelen ilk grup için konuşuyorum, neyin nolduğunu biz de biliyoruz gerizekalı değiliz.)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
En başta gelmeliydi. Zaten virüs Umre'den gelen yaşlılar yüzünden yayıldı Türkiye'de. Ne anlamı kaldı şimdi ibadetinizin acaba? 50 kere uyardılar geldiğinizde kendinizi 14 gün karantinaya alın dışarı çıkmayın diye. Asıl bunlar ülkeye zarar işte, çürük elma bunlar. (Umre'den gelen ilk grup için konuşuyorum, neyin nolduğunu biz de biliyoruz gerizekalı değiliz.)
Allah hepsine akıl fikir versin dicemde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...