i don't know..Hiç yemeyenler napsın ?
Cihaz banı demişsiniz. İp ban mı demek istediniz. Eğer öyleyse pubg mobile de ana hesapla veya herhangi bir hesabınızla ban yeseniz bile 2. hesabınız sapasağlam durmaktadır. (Bende böyle oluyor çünkü)arkadaşlar anti banın ne işe yaradığı hakkında bilginiz yok sanırımanti ban cihaz banı atmamasını sağlıyor hesabın banlanmamasını değil ve ekstra olarak 2 günde 2 heesabım gitti hemde 2 maç attım belli etmeden direk 10 yıl attı fixlenmiş olabilir hile
10 yıl eskiden de atıyordu dword kullanırken.( Denenmiştir uygulanmıştır.) 3 ay ban atılana denk gelmedim 10dk gördüm 1 gün gördüm....Mobildanger
Antibanı Anticheatten geçmede işe yarıyor diye biliyorum. İki şekilde ban söz konusu, birincisi sistem sizdeki hilenin oyuna olan müdehalelerini algılıyor ve bir noktadan sonra otomatik olarak fişinizi çekiyor. İkincisi açık olarak hileli hareketiniz video kaydına alınmışsa videodan atıyorlar. Video kaydından yedik diyelim, önceden 10 yıl atmıyordu, 3 ay atıyordu. Şimdi 10 yıl olması hilenin yakalandığını gösteriyor.3 ay süre sanırım tam emin olamayıp hile ihtimali olanlara geliyordu. Sadece esp açıp belli etmeyenlerde yemiş. Bence hilenin askıya alınıp test edilmesi gerek.
cihaz banı yok pubg mobile doğru bilgilendirme yap yanlış bilgilendiriyorsunarkadaşlar anti banın ne işe yaradığı hakkında bilginiz yok sanırımanti ban cihaz banı atmamasını sağlıyor hesabın banlanmamasını değil ve ekstra olarak 2 günde 2 heesabım gitti hemde 2 maç attım belli etmeden direk 10 yıl attı fixlenmiş olabilir hile
beyler hile fixlenmiş sürekli ban atar kıaçarı yok artıkBöyle bir anket açalım bakalım, ben dahil bazı arkadaşlar 10 yıllık ban yemiş geçen gün. Acaba kaç kişiyiz, hile çalışıyor ama güvenli mi değil mi bir bakalım.