son diss olayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
son diss olayları hakkında ne düşünüyorsunuz bence norm diss atmsaydı böyle güzel işler göremeyecektik
Post automatically merged:

:D

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu konu hakkında çok konuştum ama yine söyleyeyim. Diss punch olarak kötü değildi ama ezhel gibi işini iyi yapan rapçilere 2 yıldır piyasada olmayan bir adamın diss atması ve kendine mekanın sahibi demesi ne kadar mantıklı tartışılır. Norm olmasaydı khont ve hidra dissleşmesini dinlerdik bayadır mevzu olan bir konuydu. Lolo zaten diss değil yapımına aylar önce başlanmış bir parça. Ezhel ya bilerek ya da bilmeyerek bir hata yaptı ve diss in 1 gün sonrasında loloyu yayınladı stratejik bir hataydı. Muhtemelen bu mesajı cevaplayan kimseye cevap vermeyeceğim çok cevap verdim yordu bu olay beni.
Edit : Beni ezhelin fanı falan zannedenler var inanılmaz :d Ezhelin hata yaptığını zaten söylüyorum yorumda neyin kafası bu anlamıyorum gerçekten. Rapin her türlüsüne ihtiyacımız var. Ben NewSchool Rap de dinlerim OldSchool da. Çoğu insan ceza'nın tech9 ile attığı ft leri bilmez örneğin. Neyse arkadaşlar ben ne ezhel ,fero ne de norm fanıyım
Hidracıyım ben arkadaşlar ;)

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Keltoş babana koş
Norm ender uzun sure piyassda yoktu ama bomba gibi duştu iyikide duştu

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ezhelinki diss değil diye kendini avutan fanları var.Evet mayıs ayında yapılmış ama zaten mayıs ayının 8 inde norm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tweeti atıyor bence ona cevaben yapılmış bi track

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Norm Ender fena çakmış öyle böyle çakmamış, baya fena çakmış ;)

#GG

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Norm öyle müzik yapmışki izldikçe bi rahatlama geliyor .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...