Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu hakkında çok konuştum ama yine söyleyeyim. Diss punch olarak kötü değildi ama ezhel gibi işini iyi yapan rapçilere 2 yıldır piyasada olmayan bir adamın diss atması ve kendine mekanın sahibi demesi ne kadar mantıklı tartışılır. Norm olmasaydı khont ve hidra dissleşmesini dinlerdik bayadır mevzu olan bir konuydu. Lolo zaten diss değil yapımına aylar önce başlanmış bir parça. Ezhel ya bilerek ya da bilmeyerek bir hata yaptı ve diss in 1 gün sonrasında loloyu yayınladı stratejik bir hataydı. Muhtemelen bu mesajı cevaplayan kimseye cevap vermeyeceğim çok cevap verdim yordu bu olay beni.
Edit : Beni ezhelin fanı falan zannedenler var inanılmaz :d Ezhelin hata yaptığını zaten söylüyorum yorumda neyin kafası bu anlamıyorum gerçekten. Rapin her türlüsüne ihtiyacımız var. Ben NewSchool Rap de dinlerim OldSchool da. Çoğu insan ceza'nın tech9 ile attığı ft leri bilmez örneğin. Neyse arkadaşlar ben ne ezhel ,fero ne de norm fanıyım
Hidracıyım ben arkadaşlar