ben bayadır kullanıyorum sıkıntı olmuyor aimbot açık mı oynuyosunuzevet benim hesapta yedi dün nedeni anlamış değilim
Hayır sadece izlemeben bayadır kullanıyorum sıkıntı olmuyor aimbot açık mı oynuyosunuz
1- bypass son aylarda kullanmanı tavsiye etmem ban atıyor çoğunlukla . 2- Emulotru hep güncelliyorumbypasslı kullanınca ban atıyormu?
eski sürümlü gameloop kullanıyormusun?
Geçmiş olsunevet benim hesapta yedi dün nedeni anlamış değilim
her yeni hesabı ile girerek ban atıyorsa tencent gaming buddy geri dön. tencent gaming buddy kullanıyorum ban atmadı.Hayır sadece izleme
Post automatically merged:
1- bypass son aylarda kullanmanı tavsiye etmem ban atıyor çoğunlukla . 2- Emulotru hep güncelliyorum
Post automatically merged:
Geçmiş olsun
Neden artıyor çözersiniz iyi olur
buna cozum bulun lutfen sadece izlemeye ban yemek nedir yaaa adamlar havada ucup adam vuruyor bırşey olmuyor adam vurmaktan korkuyorum artık adam vurunca ban atıyor hemenher yeni hesabı ile girerek ban atıyorsa tencent gaming buddy geri dön. tencent gaming buddy kullanıyorum ban atmadı.
tencent gaming buddy video mevcut.
Zevkler tartışılmazBen sunu anlamiyorum oyun pay2win degil bisey degil, tmm karsi tarafta hile oldugunda nefs-î müdafaâ dan dolayı acarsin ama neden hile yokken acma istegi duyuyorsunuz zevki cikmaz, İlla ban(lan)mak istiyorsaniz baskasinin eglencesini bozmadan baskalarida sizin eglencenizi mahvetmemesi icin 2 yumurta kırın ekmeginizi yumurtaya banın hilesiz bir oyunun keyfini cikarin
(odada hile yoksa, varsa bende acarim racona ters.)