Son zamanlarda zamanın çok verimsiz geçmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben eskiden oturduğumda aralıksız 10 - 12 saat ya ders çalışırdım ya udemy den yazılım setlerine çalışırdım hiç olmadı yabancı dil geliştirmek için uğraşırdım fraansızca ve ing çalışıyordum ama en azından yararlı birşey yapardım boğaz içi pc muhendisliği gelsin diye derece yapmaya oynuyordum 11 olmama rağmen tyt denemeleri en kötü 100 105 net filandı ama gel gelelim son zamanlarda çalışasım gelmiyor full boş vasıfsız bir insan oldum ya film izliyorum ya oyun oynuyorum en iyi ihtimalle 2 saat ders biraz yabancı dil çalışıyorum ama genelde günün çoğu boş geçiyor. Netten baya bi araştırdım ama fayda etmedi ne yapmam lazım özgün tavsiyeleriniz varsa yazarmısınız pls netten kopyala yapıştır yazmayın netteki herşeyi okudum her videoyu izledim.

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kendine ders dışında hobiler edin vücut geliştir spor yap kendini beyinsen olarak geliştirdin ama fiziksel olarak çöküş yaşamışsın

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
valla bendede oluyor bu bahsettiğin olay araya korona girmeden önce sorun yoktu korona girdi vasıfsız bir insan oldum bir şey yapasım gelmiyor

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ders çalışmayı kafanda bir mmorpg oyun gibi hayal et. Çözdüğün her soruda statlarının arttığını ve her çözdüğün soru için diğer sorulara olan hevesinin arttığını hisset.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kendine çok fazla yüklenmişsin ve doğal olarak sıkılmışsın seni eğlendiren oyunlara dizilere ve ya başka şeylere yönelmişsin oyunları ve dizileri azalt mümkünse hemen kes filmleri oyun oynamayı, vakit doldurmak için uğraş arayacaksın ve o anlarda dersini çalış dilini geliştir kolay gelsin :)

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
senin yerinde olsam oynadığım oyunu silerdim veya tv izliyorsam tv nin kablosunu falan çıkarırdım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben bu corona döneminde spora yazıldım otelin spor salonu çok dolu olmuyo 4-5 aydır uğraşıyorum ve gerçekten zevk almaya başladım vücudumdaki değişimi gördükçe sana da öneririm ayrıca beslenmemi de düzelttim spor ile birlikte

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
evde spor yapabilirsin yada spor salonuna git

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Corana bizi bitirdin be salında cıkalım artık bunaldık evde

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
valla dostum tek aktivitem oyun oynamak onun dısında uyuyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
düzenli yat düzenli kalk düzenli yemek ye ve spor yapmanı ve faydalı vitaminli şeyleri yapmalısın

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga kendini zorlayana kadar çalış yoruldugunda sıkıldıgında çalışmaya devam ettiginde kazanan sen olacaksın

Medeniyet
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
11. Sinifta netin 105 mi ben 12 yim hala 60 70 helal kardes. Ama tamamen senin iradene bagli calismak.

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga şu corana yüzünden herkez cöktü ya harbiden son zamanlarda ben de öyleyim canlı dersi acıyorum dinlemiyorum arkada oyun oynuyom mesela :/
Post automatically merged:

evde spor yapabilirsin yada spor salonuna git
evet haklı bende evde yapıyorum hatda alet aldım :)

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben sınava hazırlanıyordum bir anda saldım çok sıkınıtlı günler full pc deyim witcherı baştan oynadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...