Sonoyuncu Xray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba Arkadşlar Uzun süredir sonoyuncuda xray yapmaya veya bulmaya çalışıyorum bu konuda yardımcı olabilicek varmı tüm madenleri gösteren bir xray kodlamama veya bulmama yardımcı olbilicek bir arkadaş varsa çok mutlu olurum discord: Arda_Ctnkya#8140

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
merhaba sonoyuncunun xray koruması craftrise gibi deyil örnekveriyorum sonoyuncuda her block demir elmas altın olarak kodlanmış ama dış görünüm olarak bu yüzden bunu yapmak texture pack ile olacak bişey deyil bunun için bir hile clenti olması veya onun gibi bişey lazım sonoyuncuda xray açmakta çok zor oyuzden emeğinle 1 saat 2 sat uraşarak maden yapabilirsin amaçta bu

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sonoyuncu kendi launcherını kullandığı için herhangi bir hile olması durumu çok zordur. Eğer iyi bir kodlayıcı tanıdığın varsa belki yapabilir. Ama bulabileceğini sanmıyorum.

Üye
5 HİZMET YILI
xray texture packleri mevcut o texturepackleri kurarak yapabilirsin iyi forumlar.

Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kendi launcherini kullanmasının kısmı olarak bir önemi var ama sonoyuncu gibi sunuculardada hile açmak mümkün injeck yoluyla yada loader yoluyla loader daha güvenli bahsetiğin xray ile birlikte gelen başka hilelerde var fakat hile premium yani satın alman gerekiyor

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
sonoyuncuda xray texture işe yaramaz, cliente sokabilecğein bir hile lazım

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam, Sonoyuncu için herhangi bir hile yapmak aşırı zor. Çok sağlam hile koruma sistemleri var, launcher başlı başına sıkıntı zaten.

Üye
5 HİZMET YILI
Kendi launcherları olduğu için hilelere karşı fazladan bir güvenlik sistemi var.

Üye
5 HİZMET YILI
Hile korumaları var fakat bunu geçebilen hile var youtubedan araştırabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hile koruması sonoyuncuda üst düzeyde olduğu için çok zor fakat imkansız değil ancak böyle bir sunucu için ben açıkçası para harcamanı önermiyorum p2w sunucu sonuçta ne yaparsan yap vip alan yahut parayla item alan zaten seni geçecektir altın elmanın vede paket buzun fiyatı seni oyundan uzaklaştırmaya bile yeter

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aramayı kullanmanız gerekiyor, sunucu kontrol edilmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...