Sonoyuncuyu Nasıl Deobfuscate Ederim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Killaura içeren kendime özel bir hile yapmak istiyorum ama sonoyuncunun .jar uzantılı versiyon dosyasını bulamıyorum yardım edebilecek var mıdır?

İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka hazır hileler var bula bilirsin kendin yapmakla uğraşma derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Killaura içeren kendime özel bir hile yapmak istiyorum ama sonoyuncunun .jar uzantılı versiyon dosyasını bulamıyorum yardım edebilecek var mıdır?
Knk sonoyuncuda hile yapmak hem uzun sürer hemde uğraştırır boşuna yorulursun çünkü yani sonoyuncu kendi oyununu çıkardı hile yapmayalım diye senin egerki bir tecrüben yok ise çok zorlanırsın , onun yerine hazır hileler var tabikide ban yeme ihtimalin var ama biraz ücret ödeyip daha düzgün bir hile alıp ban yeme ihtimalini düşürebilirsin , hile bulamazsan veya aklına takılan birşey olursa yanıt verip sorarsan cevap veririm yardımcı olurum.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)

Üye
3 HİZMET YILI
Knk sonoyuncuda hile yapmak hem uzun sürer hemde uğraştırır boşuna yorulursun çünkü yani sonoyuncu kendi oyununu çıkardı hile yapmayalım diye senin egerki bir tecrüben yok ise çok zorlanırsın , onun yerine hazır hileler var tabikide ban yeme ihtimalin var ama biraz ücret ödeyip daha düzgün bir hile alıp ban yeme ihtimalini düşürebilirsin , hile bulamazsan veya aklına takılan birşey olursa yanıt verip sorarsan cevap veririm yardımcı olurum.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)
uğraştırması önemli değil ve bütün hileler ban yedirtiyor :d? ip ban yiyorsun hepsinde ve sonoyuncu hile client yazdığında çoğu videoda aynı HUD'un kullanıldığını göreceksin zaten para verip ban yiyeceğime kendi private hilemi yaparım hemde ban yeme olasılığım daha düşük olur

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
en kesin çözüm net hazır hiledir agam çok zor düz baştan yapmak

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hazır hile kullan daha iyi olur

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Size en uygun çalışan deobfuscation yöntemi ve aracını bulmak için Sonoyuncu deobfuscation yöntemleri ve araçları hakkında araştırma yapmanızı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...