reis ben satın alıcam seni arkadas eklesem beni aranıza alırmısınızBiliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
Çok isterim ama bizim arkadaş çevresi geniş olduğu için maalesef tam kapasite oynarız.reis ben satın alıcam seni arkadas eklesem beni aranıza alırmısınız
optimizasyon sorunları olduğunu duydum, ama bence verilir ya fakat 280tl öldürdü be ustaBiliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
Hocam 280 TL böylesine bir oyun için bence gayet ideal fiyat, optimizasyon sorunlarını zamanla hallederler diye düşünüyorum, adamlar 6-7 ay boyunca erken erişim olarak tutucak, oyunu en iyi versiyona getirip tam anlamıyla o zaman çıkartmak istiyorlar.optimizasyon sorunları olduğunu duydum, ama bence verilir ya fakat 280tl öldürdü be usta
gerçekten ilgimi çekti fakat dediğim gibi o kadar 280 tl veriyorsun fakat fpsler yerde ve oynayamıyorsun..Hocam 280 TL böylesine bir oyun için bence gayet ideal fiyat, optimizasyon sorunlarını zamanla hallederler diye düşünüyorum, adamlar 6-7 ay boyunca erken erişim olarak tutucak, oyunu en iyi versiyona getirip tam anlamıyla o zaman çıkartmak istiyorlar.
Hocam yakında değil çoktan kırıldı :ddeymez hocam ne alıcam önceki oyunun az geliştirilmiş versiyonu yakında kırılır zaten
co op oynayabiliyormuyuzHocam yakında değil çoktan kırıldı :d
oyun hala erken erişimde geliştirmeye cok açık bir oyun ve bu zamanda steam fiyalarıda yükselmişken bence 280 tl bir hiç the forestin devam oyunu sonuçta eminim erken erişimden çıktığında güzel şeyler görürüzBiliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
Evet, biz her zaman bir site var ordan indiriyoruz, çok iyi iş çıkarıyorlar.co op oynayabiliyormuyuz![]()
Erken erişimden 6-8 ay sonra çıkacak, eksikliklerin hepsi giderilicek, erken erişim bittiği zaman oyun yıllarca oynanabilecek seviyeye gelicek, buna inancım tam.oyun hala erken erişimde geliştirmeye cok açık bir oyun ve bu zamanda steam fiyalarıda yükselmişken bence 280 tl bir hiç the forestin devam oyunu sonuçta eminim erken erişimden çıktığında güzel şeyler görürüz