Sons Of The Forest hakkında ne düşünüyorsunuz ve 280 TL'ye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bana kalırsa oyun rezil üstü rezil asla değmez boşa para

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Biliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
reis ben satın alıcam seni arkadas eklesem beni aranıza alırmısınız

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
günümüz oyunları 800 den başlıyorken fazla bir fiyat değil bence

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Biliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
optimizasyon sorunları olduğunu duydum, ama bence verilir ya fakat 280tl öldürdü be usta

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
optimizasyon sorunları olduğunu duydum, ama bence verilir ya fakat 280tl öldürdü be usta
Hocam 280 TL böylesine bir oyun için bence gayet ideal fiyat, optimizasyon sorunlarını zamanla hallederler diye düşünüyorum, adamlar 6-7 ay boyunca erken erişim olarak tutucak, oyunu en iyi versiyona getirip tam anlamıyla o zaman çıkartmak istiyorlar.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Hocam 280 TL böylesine bir oyun için bence gayet ideal fiyat, optimizasyon sorunlarını zamanla hallederler diye düşünüyorum, adamlar 6-7 ay boyunca erken erişim olarak tutucak, oyunu en iyi versiyona getirip tam anlamıyla o zaman çıkartmak istiyorlar.
gerçekten ilgimi çekti fakat dediğim gibi o kadar 280 tl veriyorsun fakat fpsler yerde ve oynayamıyorsun..

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
o paraya değmez dostum açıkcası koyuyor insana

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
deymez hocam ne alıcam önceki oyunun az geliştirilmiş versiyonu yakında kırılır zaten

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyun hala erken erişimde geliştirmeye cok açık bir oyun ve bu zamanda steam fiyalarıda yükselmişken bence 280 tl bir hiç the forestin devam oyunu sonuçta eminim erken erişimden çıktığında güzel şeyler görürüz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
mantıken 14 euroya denk geliyor ki buda çok ucuz yani ekonomimiz malesef böyle

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
280tl ye değmez bence. forest tarzı oyunları beğenmediğim için böyle söylüyorum. ama kalite olarak güzel bir oyun gibi videolarından gördüğüm kadarıyla

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
co op oynayabiliyormuyuz :D
Evet, biz her zaman bir site var ordan indiriyoruz, çok iyi iş çıkarıyorlar.
Post automatically merged:

oyun hala erken erişimde geliştirmeye cok açık bir oyun ve bu zamanda steam fiyalarıda yükselmişken bence 280 tl bir hiç the forestin devam oyunu sonuçta eminim erken erişimden çıktığında güzel şeyler görürüz
Erken erişimden 6-8 ay sonra çıkacak, eksikliklerin hepsi giderilicek, erken erişim bittiği zaman oyun yıllarca oynanabilecek seviyeye gelicek, buna inancım tam.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İndirim gelecektir. The Forest gibi TR piyasasında çok satan bir oyun kesinlikle 280TL gibi bir fiyatta mağazada durmayacaktır. Ne olursa olsun, 280TL verilir bu oyuna. Yeni nesil grafiklerle, yeni hikaye ile arkadaş ortamı birleşince efsane bir şey çıkıyor ortaya.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Değer de daha ucuz olabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...