Sons Of The Forest'ı Seviyorsanız Oynamanız Gereken 10 Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI

Sons of the Forest sizi bir kez daha ilk oyundan hatırlayacağınız mutant yamyamlarla dolu yoğun ormanlık adaya götürüyor. Burada sadece hayatta kalmakla değil, aynı zamanda adada bir yerlerde kaybolan bir milyarderi bulmakla ve hatta belki de ortamı çevreleyen sırları öğrenmekle görevlisiniz.

FPS özelliklerini hayatta kalma ve işçilik ile dengeleyen benzersiz bir oyun olduğu kesin. Neyse ki, aynı türde farklı oyunlarda var.

10 The Forest

Serinin ilk oyununu oynamadıysanız, şimdi geri dönüp The Forest'ı ziyaret etme zamanınız geldi. Devam oyunu ve tüm iyileştirmeleri kadar temiz değil, ancak yine de zaman ayırmaya değer.

Başlıktaki orman ve tüm ürkütücü mutantları yine karşınızda, ancak kayıp milyarder konusu olmadan. Oyuna göz attıktan sonra insanların Sons of the Forest için duyduğu heyecanı kesinlikle daha iyi anlayacaksınız.

9 Choo Choo Charles

Sons of the Forest'ın ete aç mutantlarını örümcek bacaklı şeytani bir trenle değiştirin ve işte karşınızda Choo Choo Charles.

Bu oyunda üssünüz, çevrenizi keşfetmenize ve sizi takip eden şeytani tren varlığından kaçınmanıza yardımcı olacak araçlar ve silahlarla donatabileceğiniz kendi treninizdir. Kesinlikle tuhaf bir oyun, ancak Sons of the Forest'ın gerilim, hayatta kalma oyunu ve işçilik unsurlarıyla neredeyse birebir örtüşen bir oyun.

8 Rust

Başka bir ada tabanlı hayatta kalma oyunu, ancak bu sefer PVP'ye doğru bir yönelme var. Rust'ta hayatta kalmak ve aynı hedefe sahip diğer oyuncuları yenmek umuduyla adanızın etrafında bulunan hurdalardan üsler ve silahlar inşa ediyorsunuz.

Sons of the Forest'ın grafiklerine sahip olmayabilir, ancak bu sizi klasikten alıkoymamalıdır. Benzer bir oyun istiyorsanız ancak biraz daha insani bir unsur istiyorsanız, Rust'tan başkasına bakmayın.

7 Ark: Survival Evolved

Mutant yamyamlarla gecenin bir yarısı karşılaşmak biraz ürkütücü olabilir. Eğer Sons of the Forest'ın zanaat ve hayatta kalma unsurlarıyla yarattığı gerilimi sevdiyseniz, ancak kötülerin biraz fazla korkutucu olduğunu düşünüyorsanız, Ark: Survival Evolved sizin oyununuz olabilir.

6 Grounded

Bu, hayatta kalma türünü alıp korku unsurunu biraz azaltan başka bir oyundur. Eğer araknofobik biriyseniz, bu bilgiyi dikkate almayabilirsiniz. Ya da en azından Grounded'a dalmadan önce araknofobi seçeneklerini açın.

Evet, kendinizi arka bahçenizde küçültülmüş bir çocuk olarak bulduğunuz bu oyunda bol miktarda ürpertici örümcek var. Ürpertici sürüngenlerle savaşın, dallardan üsler yapın ve normal boyutunuza geri dönmenin yolunu bulmaya çalışın.

5 The Long Dark

Hayatta kalma oyununuza ek olarak biraz daha yürüyen ve gergin bir hikaye istiyorsanız, The Long Dark'tan başkasına bakmayın.

EMP benzeri bir olay uçağınızı donmuş Kanada tundrasında bir yere düşürdü. Bu kıyamet sonrası hayatta kalma oyununda hayatta kalmalı, arkadaşınızı bulmalı ve sizi çevreleyen dünya hakkında bilgi edinmelisiniz. Sons of the Forest kadar savaş ağırlıklı veya korkutucu değil, ancak ortam ve ses tasarımı hikaye ile birleştiğinde zorlayıcı bir zaman geçirmenizi sağlıyor.

4 Far Cry 3

Eğer mahsur kaldığınız ada macerasında biraz daha FPS türüne ihtiyacınız varsa, Far Cry 3'e bir şans vermelisiniz.

Tropik bir partinin ters gitmesi sonucu arkadaşlarınızdan ayrılarak bir ada zincirinde mahsur kaldığınızda, psikopat Vaas ve onun korsan çetesi tarafından avlanıyorsunuz. Ama eğlenceli türden korsanlar değil. Fidye isteyen ve işkence eden türden. Hayatta kalmanın tek yolu kendi canavarını yaratmak.

3 Outlast

Sons of the Forest'ın daha korkunç olabileceğini düşünenler için Outlast denenmesi gereken bir oyun olabilir. Burada, bir haber için dağlardaki bir akıl hastanesini araştırmakla görevlendiriliyorsunuz.

Ne yazık ki, haberdar olduğunuz tuhaf olaylar işin yarısı bile değil. Tesisten çıkış yolunu bulmaya çalışırken canavarlar sizi takip ediyor ve labirent gibi koridorlarda size sadece kameranız yardımcı oluyor.

2 Minecraft

Burada korkunç mutantlar yok, ancak Minecraft'ın sürüngenleri ve zombileri hala ara sıra korkutmak için iyi.

Bu, zanaat oyunlarının son noktasıdır ve Sons of the Forest kalbinizi biraz fazla çarptırdıysa mükemmeldir. Zamanınızı hayallerinizdeki ağaç evi inşa ederek geçirmek istiyorsanız yaratıcı bir mod bile var ve bu sefer Kelvin her şeyi mahvetmek için burada değil.

1 No Man's Sky

No Man's Sky'da keşfedilecek gezegenler, tanışılacak yaratıklar ve bolca zanaatla dolu bir galaksi sizi bekliyor. Elbette sarsıcı bir lansmanı oldu, ancak o zamandan beri inanılmaz derecede büyüdü.

Sons of the Forest kadar korkutucu değil. Elbette size zarar verebilecek uzaylı yaratıklar var. Ama en büyük düşmanınız, kendi yolunda korkutucu olan uzay boşluğu. Bununla birlikte, hayatta kalma oyununuz için biraz daha bilim kurguya ihtiyacınız varsa, bol miktarda işçilik ve keşif var.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben Raft'ı önerebilirim. O da aynı Forest gibi erken erişimde oldukça eksik bir şekilde çıkışını yapıp ardından düzenli olarak geliştirilmiş ve tamamlanmış harika bir hayatta kalma oyunu. Arkadaşlarla beraber oynanınca da ayrı bir zevk veriyor.

Üye
3 HİZMET YILI
hepsini en yakın zamanda yükleyip oynayacağım teşekürler

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Oyun arayışında olan arkadaşlar için güzel alternatifler sunmuşsunuz, eline sağlık hocam.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
rustdan başkası yalan

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
rust da aşırı optimizasyon sorunu var ya

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Rust'u hep oynamak istedim ama zamanında almadığıma eşekler gibi de pişmanım steam kullanmıyoruz ki doğru düzgün oyun alsak uçurmuşlar fiyatı 30 liraydı zamanında

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çoğunu oynadım kendi fikrim rust en iyileri ardından ark ve forest gelir minecraft ve outlast oyuna bakış açısından alakasız olmşlar bence

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben listede valhimide görmek istederdim açıkcası

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güzel bir liste olmuş kaydettim bir kaçını

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
the long dark harika bir oyun ve listedeki tüm oyunları oynadım kesinlikle tavsiye ederim
10/10 bilgilendirme olmuş teşşekürler

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
9 numarali oyunu gormustum. Boyle bi gerilim yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
minecraft ve outlast haricindeki listedeki oyunları bilmiyorum ama bu ikili sarıyor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Oyunlar arasında çok benzerlik yok sanki.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Outlast serisinde kuzenimle bağ evinde gece 2 de oturup 3 günde bitirmiştik oyunu en karanlık parlaklık ile Korkudan oynayamadık net önerimdir

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
raft ve stranded deep de bu tarz ve oynaması zevkli oyunlar

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
The forest oynamıştım ve Outlast. Outlast gibisi yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
deli gibi oynayacak oyun arıyodum bunlarla uzun bi süre idare ederiz eline sağlık bunu kesin oynamalısın ilk bunu oyna dediğiniz oyunlar varsa tavsiye alabilirim

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Nerdeyse çoğunu oynadim gerçekten güzel oyunlar

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Listede sadece minecraft ve the forest oynadığımı gördüm yakında diğer oyunları denerim inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...