Uzman Üye
58. Maç itibariyle banımı yedim oturdum, bu süre zarfında 22 level oldum ve 8 gündür oynuyordum. Bazı arkadaşlar 2-3 maçta ban yiyormuş siz kaç maçta ban yiyorsunuz ve rekorunuz kaç?
Nasıl böyle birşey olur kullandıgın method varmıŞu an hesabım 112 level, 3-4 aydır oynuyorum hala devam ediyor
Hayır methodum yok, 70 level bir hesapla başlamıştım eski hesabımdı bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. Fresh yerine old hesaplar daha uzun süreli gibiNasıl böyle birşey olur kullandıgın method varmı
bana sorarsan farklı bir log temizleyici kullandım baya bişi yaptı cmd ekranında ondan beri ban yemiyorumNasıl böyle birşey olur kullandıgın method varmı
Anladım old hesaplar raporlanıp temiz çıktıgı için tekrar bakılmıyor olabilir.Hayır methodum yok, 70 level bir hesapla başlamıştım eski hesabımdı bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. Fresh yerine old hesaplar daha uzun süreli gibi
Eger 1 2 gün içinde oynayıp ban yemezsen paylaşma şansın varmı?bana sorarsan farklı bir log temizleyici kullandım baya bişi yaptı cmd ekranında ondan beri ban yemiyorum
Evet muhtemelen ondan ötürü. Bu yüzden old hesaplara güvenim daha fazlaAnladım old hesaplar raporlanıp temiz çıktıgı için tekrar bakılmıyor olabilir.
az önce arkadaşımdan mainim ban yedi diye mesaj aldım bu konunun üstüneAnladım old hesaplar raporlanıp temiz çıktıgı için tekrar bakılmıyor olabilir.
Vay be şansa bak demekki iyi birşeyi söyleyince bozuluyor söylentisi dogruymuşEvet muhtemelen ondan ötürü. Bu yüzden old hesaplara güvenim daha fazla
Post automatically merged:
az önce arkadaşımdan mainim ban yedi diye mesaj aldım bu konunun üstüneFazlasıyla şans faktörü
her şey açıktıtüm özellikleri kullandın mı yoksa dodge falan kapalımıydı?
Nazar değdi anidenVay be şansa bak demekki iyi birşeyi söyleyince bozuluyor söylentisi dogruymuş![]()