EVET son sözün çok anlamlı geldi sağolkanka ben kız hastasıyım ben bile bununla ayrılırdım bununla olmaz sana diyor ki bırak beni ben başkasıylayım istemiyorum seni demek istiyor sevdiğin için beyninle düşünemiyor olabilirsin. olmuyorsa olmuyor zorla güzellik olmaz sevmiyorsa yapacak bişey yok zaten seni sevse neden böyle şeyler söylesin karşılıklı değil bu o ayrılmadan sen de ben ayrılmak istiyorum de ki sonradan mentalin ve psikolojin çökmesin ayrıldıktan sonra sorgulama bişeyi aklına güzel şeyler getirme bişeylerle oyalan onsuz yapabildiğini öğren mesela oyun oyna ailenle vakit geçir hobin varsa onu yap fitnessa git arkadaşların varsa onlarla takıl birkaç hafta içerisinde çok rahat alışacaksın tamemen unutmak içinde yeni aşklara yelken açmak gerekir. eskisine elveda demezsen yenisine merhaba diyemezsin iyi günler.
Kankam o iş öle olmuyor işteNeden hala bekliyorsun anlamadım ben olsam çoktan ayrılmıştım
Güçlü bir iradeyle üstesinden gelirsin hem ilişkide bir tarafsoğuk yapıyorsa uzatmanın bir anlamı yokKankam o iş öle olmuyor işte
Sonunda benden birisiKankam o iş öle olmuyor işte
Ne kadar iraden güçlü olsa da kalbinde ayrı bi yeri varGüçlü bir iradeyle üstesinden gelirsin hem ilişkide bir tarafsoğuk yapıyorsa uzatmanın bir anlamı yok
Şöle söyleyim ne kadar kız arkadaşın olursa olsun ama onun gibi si olmazNe kadar iraden güçlü olsa da kalbinde ayrı bi yeri var
Sevdiğiniz şeyleri anlatmaya devam edeceğim ozmanKız arkadaşım dizisini izlemeyi seviyorum
Evet hep öyle yapıyor haklı olsam bile bana haksizssin diyorKız seni biraz gaslightlıyor diye düşünüyorum gaslightingin ne olduğunu bilmiyorsan şöyle izah edeyim kişinin kendi çıkarları doğrultusunda karşı tarafa olan manipülatif davranışlarıdır. Örnek veriyim gidip kıza "Hayatım niye böyle yapıyorsun bak bizi de etkiliyorsun neyin var?" Dediğinde, sana aslında sorun ben değilim sensin senin yüzünden böyleyim diyorsa suçu direkt senin üzerine yıkıyorsa ve en ufak konuda bile hata daima sende kalıyorsa maalesef manipüle ediliyorsun.
Ha patladımarkana bakmadan kaç
Dostum açık konuşucam bu kızı seviyorsan aranı düzeltmeye çalış onu sevdiğini hissetir alttan al hatası olursa affet ama olmazsa ileriki hayatında umarım mutlu olursunNe kadar iraden güçlü olsa da kalbinde ayrı bi yeri var
Şöle söyleyim ne kadar kız arkadaşın olursa olsun ama onun gibi si olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?