Sonunda yazdı amaaa... Manita serisi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gerçekten sevip hoşlanmıyorsan uğraşmanı boş çaba olarak buluyorum benim fikrim fakat seviyor ve hoşlanıyorsan orası ayrı, gönlünü alabilirsin umarım.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bak güzel kardeşiim benim kiyamam sana ama sunu soyleyim
kız haksizken hakli duruma cıkıyor bunu cıkartma kendini üstte tut ama alttan almayada bak he sunuda soyleyim belli bir kirmizi ince cizgin vardir onu koru asla ama asla bozma bozarsan sen yanarsin.
2. side uzatmaya gerek yok o kızla o kızı unut hayatina baskasini al " next " cek ozür dilese bile affetme 7-neyse 70 dede odur bir insan kolay kolay degismez
---
simdi bu konudan baska bir konuya değincem benim 2 sevgilim oldu
1. si beni aldatti 3 kere affettim 3. yüde affettim ama yine aldatti ve geri bir daha ozür diledi ve affetmedim suan bana yaziyor gorüldü atiyorum yada tersliyorum
mesela soyle yaziyorum = hangi yüzle yazmaya calisiyorsun nerden geliyor bu yüz diyorum

2. sevgilim en iyisiydi 4-5 yilimi harcadim ve real bile degildik sen düsün ne gordüm ne sarildim ne kokladim nede optüm hic biri olmadi o izmirde ben bursadaydim
benim islerim onun okulu vs vs ama o suan yanımda uzaktan olsada izliyor beni 1-2 sene oldu ama hala yanımda :c neyse...

bir kiz için kendini harcamaya değmez üzme asla ozellikle bu devirde kimseye güvenme bu devir oyle bir sey ki insanın omrünü azaltiyor zamanın var daha gencsin onunde kocaman yillar aylar var inan Allaha o nüne güzel bir kadin cikarticak ama sabretmeyi bilmelisin

SON...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
O yazması seninle ayrı kaldığı zamanda senden daha iyi birisini bulamaması nedeniyle emin ol 3 gün sonra daha iyisin bulursa sepetlenirsin o yüzden hiç yüz verme yoluna devam et derim bitmiş artık o iş öyle düşün yani

fac

Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ben bu manitacılık işlerini beceremiyom ya

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, hiçbir şeyin ruh halinizi bozmasına izin vermeyin!

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
emin olana kadar kızlardan uzak durun, hayatınızı karartırlar veya çok bağlanmadan takılıp geçin.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sal kardesim toksik iliskinin hic iyi bittigini gormedim maalesef de bu jenerasyonda toksikligi yapan cok ama arada oluyor tek tuk iyi kalpliler.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yol yakınken En azından acın hafiflemişken uzak dur derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...