Onaylı Üye
Pubg mobile üzerinden açtım fakat bunun valorant'a etki etmemesi gerekmez miydi, böyle saçma sebepten hesabımı kaybetmiş olamam degil mi?Cs go vb oyunda hile actinmi hiç
üzerinden 90 gün geçti bilgisayarımı çok kez formatladım kalmış olduğunu düşünmüyorum , eğer kalmışsa nasıl bakabilirim?geçmiş olsun hocam perma yediğin zaman açılması pek mümkün olmuyor daha önce sc indirip kullanmaya çalıştıysan yerel disk c de dosyaları da duruyorsa o yüzden ban yemiş olabilirsin C: de Wsharp gibi bir dosya var mı yok mu kontrol et
Bilgisayarım - Yerel Disk (C) bunun içinde Wsharp isimli dosya var mı yok mu bak eğer yoksa Program Files veya Program Dosyaları (x86) klasörüne de bakabilirsin eğer burda da yoksa Yerel Disk (D)'ye bak hiç bulamadıysan geçmiş olsun hocam ban kalkmazPubg mobile üzerinden açtım fakat bunun valorant'a etki etmemesi gerekmez miydi, böyle saçma sebepten hesabımı kaybetmiş olamam degil mi?
Post automatically merged:
üzerinden 90 gün geçti bilgisayarımı çok kez formatladım kalmış olduğunu düşünmüyorum , eğer kalmışsa nasıl bakabilirim?
ctrl + f olarak arama yaptım fakat hiçbir türlü bulamadım wsharp adında zaten banlanmanın üstüne birçok kez format attım, fakat anlayamadım ban ile wsharp'ın alakası nedir ?Bilgisayarım - Yerel Disk (C) bunun içinde Wsharp isimli dosya var mı yok mu bak eğer yoksa Program Files veya Program Dosyaları (x86) klasörüne de bakabilirsin eğer burda da yoksa Yerel Disk (D)'ye bak hiç bulamadıysan geçmiş olsun hocam ban kalkmaz
180 gün artık vanguard banlarıPubg mobile üzerinden açtım fakat bunun valorant'a etki etmemesi gerekmez miydi, böyle saçma sebepten hesabımı kaybetmiş olamam degil mi?
Post automatically merged:
üzerinden 90 gün geçti bilgisayarımı çok kez formatladım kalmış olduğunu düşünmüyorum , eğer kalmışsa nasıl bakabilirim?
bugün 3. ay açılmadı 3 ay oldu tam ama açılmadıbanada olmuştu 3 ay sonra açıldı
Bunları uygulamam gerekiyor o zaman her girişimde, böyle saçma sebepten ban yemem ilginçValorant dışında başka bir oyunda hile açacak iken, Vanguard'dan Çıkış Yapıp Öyle hileyi açınız. Vanguard açıkken bulduğu bir 3. parti yazılıma direk ban atar. Ayrıca valorant'a girmeden önce çalıştıra "temp, %temp%, prefetch" yazın ve çıkan dosyaları temizleyin. Log dosyalarında tutuluyor bazen. 3 Ay ban yediğinizde o banı artık 3 ay boyunca açamazsınız. Valorant'ın kırmızı çizgilerinden bir tanesi.
Hiçbir türlü açılmadı mı yardımcı falan olmadılar mıBazen kafasına göre ban atıyor bende yemiştim ban ve açamadım
aslında hesap arkadaşımın ve banlatan benim, isteğim dışında oldu ama oldu bir türlüŞifren bir arkadaşında vs var mı, varsa eğer yüzde 90 arkadaşın girip kullanmıştır. Aynısı geçmişte başıma geldi çünkü
180 Gün geçti hwid ban yemedim o sürede hesap ilk banlandığında başka hesaplardan girebiliyordum, dün tam 180 gün geçmişti fakat açılmadı180 gün artık vanguard banları
hile kullanmadıgımı yazmıştım zaten, başka oyunda hile açmamın valorant'a etkisinden bahsediyorum burada?Hile kullandığını fazla belli etmemen gerekiyor. Oyunu her zaman hile oynamasın biraz sen oyna karşında ki de hile kullandığını anlamaması lazım ve sürekli hileye güvenme birazda sen oyna
valorant açısından diyorsanız hiçbir zaman kullanmadım arada tek tük pubg mobile da hile kullandım onun dışında kullanmadım, bu dediklerim de zaten 3 ay öncesine dayanıyor.Ne kadar süredir kullanmiyorsun mesela:d ben kullananlar ban yemiyor diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?