Onaylı Üye
kanka güvenmedigin dosya varsa sil onlarda yapmış olabilir
anlamadım nasıl yanisadece diğer oyunculardan raporlar alırsanız para alabilirsiniz
kardeşim bendede oldu ama perma ban yiyorsun 4 ay yok ve baska oyunlarda hile actıysan heabını alamasssınHile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.
arkadaşımın da başına aynı şey gelmiş 3 ay geçtikten sonra hesabına tekrar girebildi o fakat ben giremedim hesap banlanalı 3 ay oldu bugünden itibaren ama durum çok karışık bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı?
Post automatically merged:
+ olarak yan hesaplardan oyuna girebiliyordum hwid ban yemedim hesap banın da açılacağını düşünüyordum fakat sanırım yetersiz biliyorum.
yazdınmı knk riıota gmaıl attınmıHile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.
arkadaşımın da başına aynı şey gelmiş 3 ay geçtikten sonra hesabına tekrar girebildi o fakat ben giremedim hesap banlanalı 3 ay oldu bugünden itibaren ama durum çok karışık bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı?
+ olarak yan hesaplardan oyuna girebiliyordum hwid ban yemedim hesap banın da açılacağını düşünüyordum fakat sanırım yetersiz biliyorum.
mail attım fakat düzgün geri dönüş alamadımyazdınmı knk riıota gmaıl attınmı
kanıtlaman lazım kullanmadığını ama kanıt kabul etmiyecekleri neredeyse kesin bu nedenle yan hesap kasmaya devam et benceHile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.