Soru Hile Kullanmama Rağmen Kalıcı Uzaklaştırma Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
korumadandır
Post automatically merged:

muhtemelen yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sadece diğer oyunculardan raporlar alırsanız para alabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kar
Hile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.

arkadaşımın da başına aynı şey gelmiş 3 ay geçtikten sonra hesabına tekrar girebildi o fakat ben giremedim hesap banlanalı 3 ay oldu bugünden itibaren ama durum çok karışık bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı?

+ olarak yan hesaplardan oyuna girebiliyordum hwid ban yemedim hesap banın da açılacağını düşünüyordum fakat sanırım yetersiz biliyorum.
kardeşim bendede oldu ama perma ban yiyorsun 4 ay yok ve baska oyunlarda hile actıysan heabını alamasssın

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.

arkadaşımın da başına aynı şey gelmiş 3 ay geçtikten sonra hesabına tekrar girebildi o fakat ben giremedim hesap banlanalı 3 ay oldu bugünden itibaren ama durum çok karışık bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı?

+ olarak yan hesaplardan oyuna girebiliyordum hwid ban yemedim hesap banın da açılacağını düşünüyordum fakat sanırım yetersiz biliyorum.
yazdınmı knk riıota gmaıl attınmı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sorun vanguardın sadece valorantta değil genel olarak çalışması bu yüzden ban yemiş olabilirsin ama açılır mı bilmem geçmiş olsun hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun ban 3 aylık hesap perma yememiştir umarım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Uygulamayı indirdiğim gün valoranttan ban yedim ama üye olduğum için şuanlık hileleri kullanamıyorum sebepsiz ban yedim valodan

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

kanıtlaman lazım kullanmadığını ama kanıt kabul etmiyecekleri neredeyse kesin bu nedenle yan hesap kasmaya devam et bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aynı durumu ve sorunu bende yaşıyorum kardeşim hesap açılmıyor hiç bir şekilde

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eğer bilgisayarında başka hilenin dosyaları kaldıysa veya şüpheli bir yazılım varsa ona bile atabilir banada oldu Beta hesabımda ban yemiştim yapacak birşey yok bilgisyara güzel bir format atılmalı . .

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bende aynı şeyi lolde yaşamıştım fakat perma oldugu için pekde ilgilenmiyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...