Valorant'ta hile kullanmadığım halde kalıcı banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Dostlar ben şubat ayında ban yedim. Riotla iletişime geçtiğim zaman hesap banımın kalıcı olduğunu ve cihazımın 3 ay ban yediğini söylediler. 23.05.2021 tarihinde kalkacak dediler. 2 gün önce bilgisayara format attım bu sabah valorantı yükledim ve yeni gmail ile yeni hesap açtım. Oyuna ilk defa girdim spike'a hucüm girdim 3. el kalıcı olarak ban yedim ve oyundan atıldım. Hile kullansam size kullandım derim ama kullanmadım dostlar. Dört gözle bekliyordum bu tarihi. Oyuna yeni hesabımla girmeye çalışınca kalıcı olarak banlanmıştır yazısı çıkıyor. Ne yapacağım ben şimdi ?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tekrar desteğe yazman lazım, onun dışında pcde cra ck uygulama varsa onu algılamış olabilir belki.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
başka oyunda hile kullandın mı peki vanguard'ın sağ solu belli değil dostum
vanguard varken başka bir hile kullanmaya kalktıysan vanguard varolant hesabına ban atmış olabilir

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
başka oyunda hile kullandın mı peki vanguard'ın sağ solu belli değil dostum
vanguard varken başka bir hile kullanmaya kalktıysan vanguard varolant hesabına ban atmış olabilir
bilgisayarı da yeni açmıştım herhangi bir program çalıştırmadım öncesinde

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka vanguard varken başka bi h4le actıysan onu algılayıp ban atmıs olabilir eger acmadıysan ticket atıp sorunun bildirebilirsin

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pubg mobile falan başka bişeyin hilesini yaptıysan ondandır büyük ihitmal yada ban yediğin şeyi tekrar yükledin

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet başka oyun hilesinden ban yersin vanguard yüklediğin hileyi algılarsa direk banlar sadece valo olmasına gerek yok bu yüzden önceden yüklemiş oldugunuz hile varsa kaldırınız yoksa desteğe baş vurunuz # Topic locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...