lol skin kullanıp oyunda olmayan skinleri kullandıysan oda 3.parti yazılımı sayılır ben riota ticket attım vanguard direk bütün hileleri direk anlıyor diye biliyorum r,ota ticket at bende perma yedim 5 6 ayda açtılar ticket sayesindeHile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.
arkadaşımın da başına aynı şey gelmiş 3 ay geçtikten sonra hesabına tekrar girebildi o fakat ben giremedim hesap banlanalı 3 ay oldu bugünden itibaren ama durum çok karışık bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı?
Post automatically merged:
+ olarak yan hesaplardan oyuna girebiliyordum hwid ban yemedim hesap banın da açılacağını düşünüyordum fakat sanırım yetersiz biliyorum.
gecmis olsunHile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.
arkadaşımın da başına aynı şey gelmiş 3 ay geçtikten sonra hesabına tekrar girebildi o fakat ben giremedim hesap banlanalı 3 ay oldu bugünden itibaren ama durum çok karışık bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı?
+ olarak yan hesaplardan oyuna girebiliyordum hwid ban yemedim hesap banın da açılacağını düşünüyordum fakat sanırım yetersiz biliyorum.
kanka bu ara herkes aynı dertten menzup riota yazdım ben ama hile kullanıyosun demeye getiriyor ve heswabı açmaları imkansızmışHile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.