Soru Hile Kullanmama Rağmen Kalıcı Uzaklaştırma Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam herhangi bir farklı dosyada bile gelişmiş güvenlikli oyunlarda belli oluyor pc deki dosyaları temizlemeyi deneyin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.

arkadaşımın da başına aynı şey gelmiş 3 ay geçtikten sonra hesabına tekrar girebildi o fakat ben giremedim hesap banlanalı 3 ay oldu bugünden itibaren ama durum çok karışık bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı?

Post automatically merged:

+ olarak yan hesaplardan oyuna girebiliyordum hwid ban yemedim hesap banın da açılacağını düşünüyordum fakat sanırım yetersiz biliyorum.
lol skin kullanıp oyunda olmayan skinleri kullandıysan oda 3.parti yazılımı sayılır ben riota ticket attım vanguard direk bütün hileleri direk anlıyor diye biliyorum r,ota ticket at bende perma yedim 5 6 ayda açtılar ticket sayesinde

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı olayı 2 kere yaşadım kankam 1 inde arkada blitz uygulaması açıktı ban attı 3 ay cihaz banı :D mail attm sklemediler 2. kerede intelin işelmci bi uygulaması vardı yine ban yedim 3 ay cihaz banı artık valoya girerken arkadaki herşeyi kapatıp öyle giriyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Hile kullanmıyorum ve kullanmama rağmen kalıcı uzaklaştırma yedim başka bir program yüzünden 3. parti olarak görme ihtimali var ama valorant açısından hile girişimim bulunmadı, gereksiz yere ban yedim ve destek ekibi de destek sağlamıyor.

arkadaşımın da başına aynı şey gelmiş 3 ay geçtikten sonra hesabına tekrar girebildi o fakat ben giremedim hesap banlanalı 3 ay oldu bugünden itibaren ama durum çok karışık bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı?

+ olarak yan hesaplardan oyuna girebiliyordum hwid ban yemedim hesap banın da açılacağını düşünüyordum fakat sanırım yetersiz biliyorum.
gecmis olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

kanka bu ara herkes aynı dertten menzup riota yazdım ben ama hile kullanıyosun demeye getiriyor ve heswabı açmaları imkansızmış

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yediğin banlarda hesap banı kalkmıyor maalesef bende öyle bir yanılgıya düşmüştüm zamannında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...