Üye
Lütfen yardım edin M harfine basınca harita açılmıyor ve sol tık çalışmıyor ( sol tık sadece oyun içinde çalışmıyor )
Klavye ayarlarını hatırlamıyorum kaç kere sıfırladığımı pc yi kapatıp açtım ama son bir yöntem var o da olmazsa silip yükleyeceğimOyunun ayarlarından, klavye-tuş ayarlarını sıfırlamayı denedin mi ? veya oradan değiştirilmiş olması mümkün olabilir mi acaba ?
Sadece oyun içinde çalışmıyor demişsin. O yüzden oyunun ayarlarından kaynaklı olması gerekiyor. Hiç bir şey işe yaramazsa bile, oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin bence. Bir şey kaybetmezsin sonuçta![]()
Hile ile oynarken bir anda fps 10 a felan düştü sonra çalışmamaaya başladıOyunun ayarlarından, klavye-tuş ayarlarını sıfırlamayı denedin mi ? veya oradan değiştirilmiş olması mümkün olabilir mi acaba ?
Sadece oyun içinde çalışmıyor demişsin. O yüzden oyunun ayarlarından kaynaklı olması gerekiyor. Hiç bir şey işe yaramazsa bile, oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin bence. Bir şey kaybetmezsin sonuçta![]()
Yaptım zaten onu :/Sağ kılayve işareti var orda kılayve m tuşu atabilirsin düzelmiyor tekrar yüklemen gerekecek
Nasıl yapacağım onu?Oyun verilerini sıfırla emilatörden
Yaptım olmuyortuş ayarlarını sıfırlamayı dene