Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Bizim evdeki internet normal şartlarda gayet güzel hızlı ama modemden wifi açtığımız zaman internet feci şekilde yavaşlıyor çözümü nedir ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
wifi açma ne bilader teldende işim oluyor ne kdr boş bi cvp bu bi git işine çoluk cocukla uğraşıyoz grupta

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
paylaşım yapıldığında hızın düşükse diğer internettekileride etkiler yapacak bişey yok bunun için

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
nasıl diyim wifi açıldığı zaman mesela benim telim girdiğinde internet yine hızlı ama başkası bağlandığı zaman yavaşlıyor fazlasıyla

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Seneryo 1:Şifreyi değiştirip aç wifiyi, belki başkalarıda bağlanıyordur wifiyi açtığın zaman modemden bak kimler bağlı diye. Bilmediğin birisi varsa mac adresini yasakla. Ek olarak çoğu modemde wifi sinyal gücü var. Mesela telefonda işin var yan odadasın wifi gücünü %25 yaptığın vakit sana rahatlıkla yetecektir. Bu sayede wifiye senden habersiz alt kattan yada başka yerden bağlananlar tek çubuk sinyal alacağından modemi sömüremeyecektir :)

Seneryo 2: Wifi açtığın zaman sadece senin telefon ve sadece senin bilgisayar bağlansın. Telefondan hiçbir indirme işlemi vs yapma. Eğer bilgisayardaki hızında yavaşlama oluyorsa, modemde problem var demektir. Çünkü wifi açtığın zaman biri bağlanmadan hızın bölünmesi ve düşmesi çok saçma :)

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
7-24 izlersen olacağı o :D

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bro türkiye yavaş internet ülkeleri arasında yapacak bir şey yok bende birşey indiriyorum video veya sitelere giremıyorum feci yavaşlıyor ama bizim internete 6 telefondan bağlanıyorlar yavaşlamıyor. birde bir kişi ile tanıştım kota kaldırmayı biliyom dedi tw11 verdim bir şeyler yaptı nasıl anlıcam kotanın kaldırıldıgını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...