Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seneryo 1:Şifreyi değiştirip aç wifiyi, belki başkalarıda bağlanıyordur wifiyi açtığın zaman modemden bak kimler bağlı diye. Bilmediğin birisi varsa mac adresini yasakla. Ek olarak çoğu modemde wifi sinyal gücü var. Mesela telefonda işin var yan odadasın wifi gücünü %25 yaptığın vakit sana rahatlıkla yetecektir. Bu sayede wifiye senden habersiz alt kattan yada başka yerden bağlananlar tek çubuk sinyal alacağından modemi sömüremeyecektir
Seneryo 2: Wifi açtığın zaman sadece senin telefon ve sadece senin bilgisayar bağlansın. Telefondan hiçbir indirme işlemi vs yapma. Eğer bilgisayardaki hızında yavaşlama oluyorsa, modemde problem var demektir. Çünkü wifi açtığın zaman biri bağlanmadan hızın bölünmesi ve düşmesi çok saçma
bro türkiye yavaş internet ülkeleri arasında yapacak bir şey yok bende birşey indiriyorum video veya sitelere giremıyorum feci yavaşlıyor ama bizim internete 6 telefondan bağlanıyorlar yavaşlamıyor. birde bir kişi ile tanıştım kota kaldırmayı biliyom dedi tw11 verdim bir şeyler yaptı nasıl anlıcam kotanın kaldırıldıgını