Onaylı Üye
oyun arkadaşım var ama reelde görüşsem yine kalırım pısırık gibi. Okuldan arkadaşım oldu ama hiç samimi değildik onun daha iyi arkadaşları vardı. Dediğini yapmaya çalışırım.ben de senin gibi iki kelimeyi bir araya getiremezdim konuşurken sonra sadece kendimi küçülttüğümü fark ettim karşımdakini çok büyüttüğümü anladım içimden geldiği gibi konuşmaya başladım ama söylediklerimde de alındıysan özür dilerim falan darılma gibi derim yani biriyle konuşurken kasma kendini, kanka bide nasıl hiç arkadaşın olmadı okuldan falanda mı olmadı ekran başındayım demişsin oyun arkadaşların falan vardır heralde
fitnessa gitmeyi düşünüyorum ama boyum 177 ve 55 kiloyum yani baya zayıfım. Ordaki kaslı abilerin bakışlarından çekiniyorum.dostum bende senin gibi durumlar yaşadım bi 6 ay kadar fitness a gittim kendi özgüvenimin arttığını gördüm konuşmaya gelince oynadığın oyunlardaki yakın olduğun kişilerden de yardım alabilirsin
spor mantıklı sabah saatlerinde salonlar genelde boş olur kimseden çekinmefitnessa gitmeyi düşünüyorum ama boyum 177 ve 55 kiloyum yani baya zayıfım. Ordaki kaslı abilerin bakışlarından çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?