Sosyal insan olmak için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka sana kesinlikle sosyalleşme taktiği vericem. Kesinlikle aktif olan bir gece klubünde komi olarak işe gir ve hayatın değişsin. hem para açısından hem de seninle tanışmak isteyen milyon tane arkadaşa sahip ol

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Önerebileceğim en büyük şey çalışmak bende aynı senin gibiydim çalışarak az da olsa çevrem gelişti insanlar yanaşmaya başladı birşeyler başardım git gide belkide senin içinde daha güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kız arkadaş çevresi yap sevgili yapma onlar zaten hep geziyorlar sende onlarla takılırsan sosyalleşirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Kanka spor yapa bilirsin geze bilirsin insanlarla konuşmayı deniye bilirsin ins düzelirsin.

Üye
3 HİZMET YILI
sosyal medyedan kendi civarındaki adamlarda konuş
sonra gerçekte bi kkafede buluş

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk bana göre öz güvenini yüksek tutman lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
herhangi bir hobi edinmelisin kafeye sinemaya tiyatroya tek de gidebilirsin kanka çekinme

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sana verebileceğim tavsiye sanaldan oyunlardan arkadaşlık kur onlarla sürekli iletişim halinde ol instagrama whatsaba taşı ig de ve wp de de konuş ondan sonra reelde yakın çevrende insanlar ara instagramda ve ya başka platformda ve ya bir işe gir sanalda oyunlarda nasıl konuşuyorsan aynı samimiyeti kur girdiğin işte insan ilişkilerini geliştirirsin sora yavaş yavaş rayına oturur kendisi sal hayatı akışına bırak

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence bazı sorumluluklar edinmelisin mesela kendine ait bir evinin olması veya hayvanının, işinin ne olursa böyle böyle zaman harcıcak bir şeyin olunca karşına devamlı birileri çıkar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Üniversite öğrencisiysen; klüplere katılmanı öneririrm

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Enstrüman çalmayı öğrenebilirsin, müzik her zaman sosyal alanlarda seni bir tık öne geçirir brom :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kardeşim çok basit ilk önce ailenle başlıcaksın sosyalleşmeye bilgisayardan ve telefondan başını kaldır ailenle vakit geçir onların sohbetlerine katılabileceğin kısımda katıl bilgini ve fikrine beyan et yavaş yavaş onlar dışarı çıktığında onlarla çık bi yerde oturun sohbet edin bende senin gibiydim ve gayet başarılı oldu bu konuda yaptıklarım artık 1 yıl içinde o kadar fazla muhabbete katıldım ki bundan 1 yıl önce bilmediğim konular hakkında bile biraz da olsa fikrim ve bilgim var ;)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Daha yolun başındasın. Sosyal olmak için kesinlikle bilgisayar süreni azaltman ve bir işe girmen gerekiyor. Böyle böyle çevre yaparsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kendini bir süre ekrandan ayır spora başlayabilirsin yada bir iş bulup çalışabilirsin bu çalıştığın süre zarfında bir çok insan ile muhattap olacaksın ister istemez sosyalleşip iletişimini güçlendireceksin sonrasında zaten ATIL KURT edasıyla yoluna devam edeceğine eminim çok zor değil atlatırsın....

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
reis bende öyleyim bi olaydan sonra insanları artık önemsemiyorm tamamen yalnızım bu en iyisi bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka hayatın boyunca kimseyle konuşmadın diye üzülme az arkadaş ortamlarına gir takıl onlarla eğlen hep bilgisayar başında geçirme hayatını ilerde hiç arkadaşın olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam spora gitmeyi deneyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...