Sosyal insan olmak için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kısa ve öz sadece başlıkları koyacağım; ağzın laf yapsın, muhabbetin iyi olsun, esprili ol, dışarda harcayabileceğin paran olsun, ilgilendiğin hobilerin olsun, tahammülün ve insan sevgin olsun. Bu başlıklar üzerinde kendini geliştirmelisin, bir yerden başlamak lazım.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum kuzenin fln varsa onunla takıl onun arkadaş çevresine alış sonradan senin de oluyor zaten arkadaş çevresi biraz öz güvenli olman yeterli

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu senin için zor bir süreç olacaktır diye düşünüyorum ama tavsiye olarak önce küçük küçük erkeklerle konuşmaya bak, baktın ters karşılanıyorsun çekinme git sohbetinin saracağını düşündüğün bir kızla konuşmaya çalış. onlar daha anlayışlı olacaktır. iyi insanlara illa ki denk gelirsin vazgeçme. Onlar sayesinde yeni arkadaşlar da edinirsin hem. Arkadaş edindikten sonra evinde yatıp yine pc başında oturma kalk onlarla zaman geçir. Hala onların yüzlerine bakmakta zoruluk yaşıyorsan internette illa ki onun alıştırma videosu vardır. Onu açıp gözlerini ayırmamaya çalış vesaire. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum bu durumların. Ha bide millete bakıp kendi moralini bozma. Hiçbirşey dışardan göründüğü gibi tozpembe değil

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bro aynı sorunları bende yaşadım şimdi ilk tavsiyem şu

1. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın bir şey yapıyorsan onu yapmaya devam et ama unutma geçen zaman seni kaygılandırmayacak,eğer kaygılandırıyorsa o vakit kaybıdır.
2. İnsanlarla iç içe olacağın bir yerde 1-2 ayda olsa çalış. Örnek olarak gemicilik. Yani insanlarla konuşmanı gerektirecek bir iş ancak samimice.
3. Geceleri müzik dinle uyurken ancak Another Love tarzı dinleme. Chill tarzında dinlemeni öneririm.
4. Kafana hiçbir şeyi takma,kanser'i yenen birinden duyduğum söz "Ben kanser olmayı seçmedim,Allah bana bu hastalığı verdi ama bana kurtulma şansı da verdi eğer hayata bağlanırsam hayatta kalırım." Ama takma derken her şeyi boş verme.
5. Manitam yok diye kendini hor görme.
6. Hayatının 6 ayını bunları ve spor yaprak geçir.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
20 yaşındayım, hayatım boyunca asosyaldim. Kız arkadaşı geç, erkek arkadaşım bile adamakıllı olmadı. Hayatım ekran başında geçti, geceleri uyuyamıyorum. Çok huzursuzum. Sporda kötüyüm, zayıfım. Başarılı olduğum konu yok. Biriyle konuşurken 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Kendine belli başlı hedefler vererek başlamalısın,sadece bilgisayar başında hayat geçmiyor güzel dostum... Her şeyden önce hayatın senin ellerinde ve bunu sen şekillendireceksin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka her şey bir noktada paraya dayanıyor ama para bulacak yollar ara daha sonrada kendine sosyal bir hobi edin mesela benim için bu motordu turlara katıldım kulüpler girdm çıktım ve suan kendi motor grubum var

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yapabilirsen bir iş bul kendine sıkılmayacağın oradaki çalışan insanlarla tanış para kazan dışarıya çık gez evde sürekli durmak bir aradan sonra sıkıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende aynı durumdaydım insanlarla konuşmaya çalış sokakta bilsen bile insanlara saati sor vs. ben bu şekilde yavaş yavaş kurtulmuştum

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bazı günler evde kalmak durumunda olunca ufak çaplı depresif etkiler yaratıyor insanda. yani bir çeşit bağımlılığa dönüşüyor ve gerçekleşmeyince de üzüntüye yol açıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...